Bulvár

Csuti kiakadt azon, hogy a Ryanair-vezér idiótának nevezte Nagy Márton minisztert

Dévai LászlóDévai László

2022. június 16. 7:43

Nem tetszik neki Michael O'Leary vállalatvezetési gyakorlata. 

Szabó András Csuti, Kulcsár Edina exe, az Instagramon tette közzé a gondolatait a Ryanair-vezérről. Michael O'Leary az elmúlt napokban páros lábbal szállt bele a magyar kormányba, egészen pontosan Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszterbe, akit többször is idiótának, hülyének, ostobának nevezett.

A Ryanair vezérigazgatója azt is felajánlotta a magyar miniszternek, hogy küld neki egy példányt a Közgazdaságtan tökfejeknek című könyvből.

A különc, magyar közéletet felpezsdítő Michael O'Learyről korábban itt írtunk hosszabban. Csuti a közösségi oldalán hosszú posztban fejtette ki a véleményét O'Leary vállalatvezetési gyakorlata kapcsán.

A »kedves« Ryanair vezér újra hallatja a hangját…Nem is tudom honnan kezdjem! 🤷‍♂️ Szögezzük le nem szeretem a Ryanairt, sőt ki nem állhatom őket, nem is utazok velük, mert az amit képviselnek az egész egyszerűen nem szolgáltatás, ennek ellenére piacvezetők Európában. ☝️Na most, tudjátok van az extra profit - adó, ami a légitársaságokat is érinti és persze ezeknek, soha senki nem örül, én sem örülnék neki, de amit ez az ember, már évek óta, »kommunikáció« szintjén megenged magának az maga a döbbenet! 🤦‍♂️

– kezdi bejegyzést.

Csuti szerint a Ryanairre jellemzőek az állandó késések, a pofátlan büntetések, továbbá nehezményezi, hogy a légitársaságnál arra kötelezték a dél-afrikai utasokat, hogy az utazás feltételeként végezzenek el egy afrikaans nyelvi tesztet.

Aztán persze előfordult már olyan is, hogy érvényes jeggyel rendelkező magyar szülőket nem engedtek fel a gépre két pici babával és minden segítség nélkül otthagyták őket Mallorcán. 👀👀 Na most ez a cégvezető páros lábbal állt bele a magyar gazdaságfejlesztési miniszterbe, mindezt olyan alpári, suttyó stílusban, amit egy cégvezető sem engedhet meg magának.

– írja Csuti, aki a posztja végén egy sor O'Leary-idézettel búcsúzik.

#Bulvár#csuti#ryanair#michael o'leary#instagram#késés#harc#vita

Címlapról ajánljuk