Bulvár

Harry herceg dühös, és bocsánatkérést vár a félresikerült londoni látogatás után

rtl.hurtl.hu

2022. június 14. 10:13

Pedig Angela Levin, Harry életrajzírója szerint a hercegnek kellene bocsánatot kérnie a családtól, nem fordítva.

Továbbra is lázban tartja a briteket a királyi család és Harry herceg kapcsolata: a két héttel ezelőtti platinajubileumi ünnepségen Harry és Meghan Markle egyetlen nyilvános eseményen jelent meg, a június 3-i hálaadó istentiszteleten a Szent Pál-székesegyházban.

Harry életrajzírója, Angela Levin a The Sun című lapnak azt nyilatkozta: ami a leginkább feltűnő volt számára aznap, az Harry herceg dühe volt. Levin szerint a hercegnek az arcára vannak írva az érzelmei, és rendkívül feldúltnak tűnt. „Sok mindent érezhetett, nem tudom, megfordult-e a fejében, hogy mit is adott fel. Harry önpusztító természet, és talán sajnálja, amit elvesztett. Esetleg rossz emlékeket ébresztett benne az esemény, és azt kívánta, bárcsak egyáltalán ne jöttek volna el.”

Levin szerint Harry még mindig úgy érzi, hogy a palota bocsánatkéréssel tartozik, de az életrajzíró úgy véli, ő az, akinek bocsánatot kellene kérnie, hiszen az Oprah Winfrey-nek adott interjúban alaposan megtámadta a családját. Feleségével együtt arra utaltak a beszélgetésben, hogy rasszista megjegyzéseket is kaptak a királyi családban.

Harryt és Meghant a királynő számára rendezett felvonuláson, a Trooping the Colouron is látni lehetett egy ablakon keresztül, ám a Buckingham-palota erkélyén, ahol a királyi családtagok csatlakoztak az uralkodóhoz, már nem jelentek meg.

A pénteki volt Harry és Meghan első nyilvános látogatása a Windsoroknál, mióta lemondtak a rangjukról 2020-ban. A palota előtt június 4-én rendezett koncertet szintén kihagyták. A pár szóvivője elmondta, a herceg és a hercegné aznap lányuk, Lilibet első születésnapját ünnepelte – ami a hírek szerint további konfliktus forrása lett, mivel Vilmos herceg és Katalin hercegné nem tették tiszteletüket, és Lilibet így továbbra sem találkozott cambridge-i unokatestvéreivel.

Nyitókép: Rosa Woods/Pool/Getty Images

#Bulvár#harry herceg#meghan markle#ii. erzsébet királynő#platinajubileumi ünnepség#nagy-britannia#brit királyi család

Címlapról ajánljuk