Bulvár

Kilógó fehérneműk, tehénminta és libegő árcédula – Meghan Markle legnagyobb mellényúlásai

rtl.hurtl.hu

2022. június 12. 11:01

Sussex hercegnéje kisebb vagyonokat ölt magára, megjelenésén stylist, fodrász és sminkes dolgozik. Néha így is homok kerül a gépezetbe. Bemutatjuk a hercegné tíz leginkább megosztó öltözködési bakiját. 

Meghan Markle elvált, amerikai színésznőként érkezett a brit uralkodói családba 2018-ban. Egyesek szerint stílusa frissebb és izgalmasabb, mint az öltözködési, megjelenési szabályokat sokkal inkább követő Katalin hercegnéé, mások viszont úgy gondolják, hogy lazasága egyfajta tiszteletlenség a család hagyományaival szemben. 

Meghan Markle és Harry herceg 2017 novemberében jelentették be, hogy összeházasodnak. A királyi család tagjai ilyenkor egy kvázi sajtótájékoztatót tartanak, a sajtó pedig fotózhatja a romantikus pózokba beálló szerelmeseket. Így történt ez Harry hercegékkel is. Már ekkor nyilvánvalóvá vált, hogy 

Meghan Markle nem szívleli a királyi etikett egyik fontos elemét, a harisnyát. 

Nem csak emiatt szólták meg, méregdrága, Aquazurra cipője ugyanis legalább egy számmal nagyobbnak tűnt a kelleténél (a nagyobb cipő bevett gyakorlat a vörös szőnyegen gyakran megforduló hírességeknél, akik így veszik elejét, hogy a magassarkú feltörje a lábukat):

meghan markle ruha mellényúlás
Harry herceg, a brit trónörökös másodszülött fia és jegyese, Meghan Markle amerikai színésznő a londoni Kensington-palota kertjében 2017. november 27-én. Károly walesi herceg londoni hivatala, a Clarence House ezen a napon bejelentette, hogy a 33 éves Harry herceg és a 36 esztendős Meghan Markle novemberben eljegyezte egymást. – Facundo Arrizabalaga / EPA / MTI

Esküvőjük előtt a jegyesek már számos nyilvános megjelenést vállaltak. 2018 márciusában jutottak el Birminghambe, ahol lelkesedő tömeg és rengeteg fotós várta őket. Meghan Markle az eseményre fekete ceruzanadrágot, fehér, magasnyakú pulóvert és fekete körömcipőt választott, a kültéri megjelenéseken pedig sötétkék kabátot viselt. Utóbbinál kerekedett ki sokak szeme, ugyanis ő – vagy stylistja – nem távolították el a kabát hátsó sliccelésénél található öltést. A képen ez egy kis fehér ikszként látható, és nagyjából olyan hibának számít, mint az új öltöny vagy kabát ujján rajtahagyni a címkét. A kis öltés egyébként arra szolgál, hogy a termék szállításakor vagy tárolásakor a felvágás mentén ne gyűrődjön fel az anyag. 

meghan markle ruha mellényúlás
Harry herceg és Meghan Markle a birminghami Millennium Pointban tett látogatásuk során a közönség tagjaival találkoznak egy sétán. – Fotó: Joe Giddens / PA Images / Getty Images

Ahogyan talán a képről és az emberek öltözékéből kikövetkeztethető, 2018 márciusában nem volt éppen tavaszias idő Birminghamben, ennek ellenére Meghan Markle ismét harisnya nélkül jelent meg, amiről ilyen képek készültek:

meghan markle ruha mellényúlás
Harisnyátlan lábak. – Fotó: Max Mumby / Indigo / Getty Images

2018. május 20-án a szerelmesek a nagyon nagy nyilvánosság előtt kötötték össze életüket. Ekkor már sokan megpróbálták kitalálni, kinek a kreációjában vonul az oltár elé Meghan Markle. A királyi menyasszonyok hagyományosan brit tervezőt választanak: Kate Middleton egy Alexander McQueen darabban, Eugénia hercegnő Peter Pilotto és Christopher de Vos közös kreációjában házasodott meg, Beatrix hercegnő pedig II. Erzsébet egyik régebbi ruháját alakíttatta át.

Meghan Markle azonban a francia Givenchy divatházra, illetve annak brit (!) vezetőjére, Claire Wight Kellerre bízta ruháját. Az egyszerű, csónaknyakú ruha megosztotta a nagyközönséget: volt, aki szerint a ruha hófehér színe és a hozzá választott többméteres fátyol túlzás volt egy második esküvőre, mások éppen a ruha egyszerűségét és a hercegné természetes megjelenését dicsérték. Gyakori kritika illette a ruha szabását: ahogyan képünkön is látszik, deréktájban mintha nem szabták volna pontosan a menyasszonyra. Sajtóhírek szerint az esküvő előtt Meghan Markle többször is volt ruhapróbán, a nagy nap előtt viszont a hatalmas stressz miatt jelentős súlyt vesztett, vélhetően emiatt nem illeszkedett tökéletesen ruhája.

meghan markle ruha mellényúlás

Szintén vita tárgyát képezte frizurája, amely valóban egy kissé szélfútta hatást keltett. A laza kontyok és az arcot keretező, laza tincsek mára a hercegné védjegyévé váltak, esküvőjére azonban sokan mégis valami mesterkéltebbet, szigorúbbat vártak.

meghan markle ruha mellényúlás
Érkezik a menyasszony a Szent György-kápolnába. – Fotó: Samir Hussein / Pool / WireImage

Az esküvő után a sussexi hercegi pár körutat tett a nemzetközösségben, ellátogattak például Írországba is, ahol az elnöki pár fogadta őket. Bár a királyi család női tagjai – utalva az ország nemzeti színére – előszeretettel vesznek fel zöld ruhát, ha Írországban járnak, Meghan Markle egy szürkés Roland Mouret kreáció mellett döntött, amely vagy szűk volt kicsit, vagy a hercegné választott nem megfelelő fehérneműt, melltartója ugyanis határozottan kivehetőnek tűnt a képeken. 

meghan markle ruha mellényúlás
A hercegi pár 2018. július 11-én Michael Higgins ír elnökkel, feleségével, Sabina Coyne-nal és kutyájukkal az elnöki rezidencián. – Fotó: Samir Hussein / Pool / WireImage

2019 nyarán egy másik alkalommal is problémát okozott a hercegné melltartója. Augusztusban Harry herceg és neje a herceg régi barátja, Charlie Van Straubenzee esküvőjére voltak hivatalosak, ahol nem csak vendégként voltak jelen. Mivel a herceg volt a vőlegény tanúja, a hercegné egyedül lépett be a templomba Fransham-ben. Ruhája felső gombja azonban megadta magát, így a világ többet láthatott, mint amennyit Meghan Markle meg akarhatott mutatni. Örömittas arckifejezése nem ennek szólt: a helyszínen alkalmi kórus köszöntötte, mivel egy nappal korábban ünnepelte 37. születésnapját. A mosoly és az integetés nekik szólt:

Kilógó fehérneműk, tehénminta és lebegő címke - Meghan Markle legnagyobb mellényúlásai
Nemcsak a kilógó fehérnemű, hanem az esküvőhöz túl sötétnek tűnő ruha is többeknek feltűnt. – Fotó:  Karwai Tang / WireImage


A friss házasok 2018 őszén körutazásra indultak, ellátogattak Ausztráliába, Új-Zélandra, Tongára és Fidzsire. Új-zélandi tartózkodásuk utolsó, negyedik napjára a hercegné egy kék Givenchy összeállítást választott, ezúttal is a harisnya mellőzésével és laza Meghan-konttyal. Ennél nagyobb bakinak tűnik, hogy a szoknya alatt jól kivehető az alsóneműje vonala. 

meghan markle ruha mellényúlás
Sussex hercegnéje a pár új-zélandi körútjának negyedik napján, Rotoruában. – Fotó: Dominic Lipinski / PA Images / Getty Images

Tongán is történt egy kis malőr. Fidzsiről megérkezve a repülőtéren az ekkor már várandós hercegné egy vibráló vörös, Self Portrait ruhában és egy sötétkék Manolo Blahnik cipőben lépett ki a repülőből. Csakhogy a ruhában benne maradt az árcédula, amely a méltóságteljes lépések közben ott lengedezett a hercegné szoknyáján.

meghan markle ruha mellényúlás

Az apró figyelmetlenség közelebbről:

meghan markle ruha mellényúlás
Fotó: Dominic Lipinski  / Poo l/ Getty Images

2019 januárjában csak egy vasaló hiányzott a tökéletességhez. Az első gyermekével várandós hercegné 2600 fontos, tehát átszámítva nagyjából 1,2 millió forintos Oscar De La Renta kabátja ugyanis láthatóan meggyűrődött. Tehénmintás, részben átlátszó műanyag cipője láttán is sokak vakarták a fejüket. A hercegnével szemben gyakorta megfogalmazott kritika, hogy szívesen visel feketét, sötétkéket, pedig a királyi család más női tagjai inkább a világos, púderes színeket előnyben részesítő, klasszikusabb öltözködést követik. Meghan Markle egyébként szívesen hord megfizethetőbb ékszereket, ritkán látni nehéz gyöngyökben vagy méretes gyémántokban. 

meghan markle ruha mellényúlás
Sussex hercegnéje a védnöksége alatt működő Smart Worksbe látogat  2019. január 10-én Londonban. – Fotó: Mark Cuthbert / UK Press / Getty Images
meghan markle ruha mellényúlás
A tehénmintás-plexis topánok. – Fotó: Mark Cuthbert / UK Press / Getty Images

Ha már várandósság: a hercegné gyakran viselt térd fölé érő ruhákat terhessége idején is, természetesen harisnya nélkül. Ki-ki eldöntheti, hogy a 21. században belefér-e ilyesmi egy közszereplőnél, még ha a királyi család tagja is. A Mayhew állatmenhelyen tett látogatásánál azonban ez szúrt szemet sokaknak, hanem az, hogy az összeállítás túlságosan formálisnak tűnt.

meghan markle ruha mellényúlás
Meghan, Sussex hercegnéje 2019. január 16-án meglátogatta Londonban a Mayhew állatvédelmi szervezetet, amely ekkor királyi patronálását élvezte.  Ez volt a hercegné első, hivatalos látogatása a Mayhew-nál új, védnöki szerepében. – Fotó: Neil Mockford / GC Images / Getty Images

Meghan Markle egyik legmegosztóbb ruhája azonban a közelmúltban tűnt fel a hercegnén. A pár meglehetősen visszafogottan él az Egyesült Államokban, ahova a királyi családdal való hivatalos szakításuk után költöztek. Kevés nyilvános szerepést vállalnak, és bár új lakóhelyüknek a sztároktól hemzsegő, Kaliforniában található Montecitót választották, lesifotók is csak alig-alig készülnek róluk. A pár már második gyermekük, Lilibet Diana érkezése után jelent meg együtt a Tisztelgetés a szabadságnak nevű gálán a New York-i Intrepid Múzeumban, ahol a katonákat ünnepelték.

A hercegné vörös, egyedi tervezésű Carolina Herrera ruhája néhol szűknek, máshol bőnek, egyes helyeken soknak, máshol kevésnek tűnt. Az öblös ruhához egy bordó Giuseppe Zanotti magassarkú cipőt és egyik legismertebb ékszerét, a hópehely alakú gyémánt fülbevalót választotta, amely egy kanadai műhely munkája. 

meghan markle ruha mellényúlás
Fotó: Theo Wargo / Getty Images

Az érdekes koncepció hátulról sem áll össze igazán:

meghan markle ruha mellényúlás
Fotó: Dia Dipasupil / Getty Images

A pár kétéves hiátus után együtt látogatott el a II. Erzsébet királynő platinajubileumi ünnepségsorozatára Londonba. A hercegné egy fehér Dior összeállításban érkezett meg a Szent Pál-székesegyházban tartott hálaadó misére, szettjét itt nézheti meg közelebbről. 

Az ünnepségekről az RTL riportere élőben tudósított:


Nyitókép: A sussexi hercegi pár Tongára érkezik 2018-ban. – Fotó: Samir Hussein / Samir Hussein / WireImage

#Bulvár#meghan markle#harry herceg#öltözködés#ma

Címlapról ajánljuk