Bulvár

Mégsem élhetett nagy lábon Berki Krisztián, özvegye tízmilliókat törleszthet

rtl.hurtl.hu

2022. június 9. 6:16

Egy ismerőse szerint albérletben lakott, a luxusautókat bérelte, vagy csak odaállt melléjük egy-egy fotó erejéig.

A Blikk úgy tudja, hogy a közösségi oldala szerint nagyvilági életet élő, 41 évesen elhunyt volt Fradi-vezér Berki Krisztián vagyon helyett több tízmillió forintnyi adósságot hagyhatott maga után. A lapnak egy ismerőse korábban azt mondta, hogy Berki Krisztián albérletben lakott, a luxusautókat bérelte, vagy csak odaállt melléjük egy-egy fotó erejéig, „és a sokak által irigyelt életvitele nagy része reklámszerződések és céges megállapodások eredménye. Mindenki azt hitte, rengeteg pénze van, milliomos, pedig nem.”

A Blikk szerint Berki Krisztián jelentős tartozásokat hagyott maga után, ezeket özvegye, a Mazsi néven is ismert Berki Renáta apósa segítségével próbálja törleszteni. A lapnak egy informátor azt mondta: 

Mazsi próbálja felgöngyölíteni, milyen tartozásokról van szó, és már többeket megkeresett, hogy tárgyaljon. Volt, akivel egyezségre jutottak, és már az összeget is kifizette.

Berki Krisztián május elején halt meg, a Farkasréti temetőben helyezték örök nyugalomra. A szertartáson kedvenc dalait Kökény Attila énekelte. Több százan voltak, a család kérésének megfelelően fehér ruhában búcsúztak Berki Krisztiántól. A sírnál fehér galambokat engedtek a magasba, majd az urnát egy plüsskutyával együtt temették el. 

A szertartásról az RTL Híradó is beszámolt:


Nyitókép: Balogh Zoltán / MTI

#Bulvár#berki krisztián#berki mazsi

Címlapról ajánljuk