Bulvár

Meghan Markle már csak a szexbotrányba keveredett András hercegnél népszerűbb a britek körében

rtl.hurtl.hu

2022. június 1. 10:23

Mélyponton a sussexi hercegi pár, Harry és Meghan népszerűsége.

Harry, Sussex hercege és felesége, Meghan sussexi hercegné a héten visszatérnek az Egyesült Királyságba, hogy személyesen is megünnepelhessék II. Erzsébet királynő platina jubileumát. A brit Express számolt be róla, hogy közzétették a YouGov legfrissebb, a királyi család legfontosabb tagjainak népszerűségét vizsgáló közvélemény-kutatásának eredményeit. Eszerint Meghan Markle és Harry herceg nem sok brit kegyét élvezi, népszerűségük 

az utóbbi hónapokban még tovább csökkent. 

A YouGov május 18-án és 19-én 1692 brit felnőttet kérdezett meg arról, hogy pozitív vagy negatív véleménnyel vannak-e az uralkodócsalád egyes tagjairól. A megkérdezettek 32 százaléka pozitívan, 58 százalékuk pedig negatívan értékelte Harry herceget, felesége azonban ennél is rosszabb eredményeket ért el. A megkérdezettek mindössze 23 százaléka szimpatizált a hercegnével, míg 63 százalékuk negatív értékelést adott róla, eredményei abszolút mélypontot jelentenek, amióta 2018 óta ő is a felmérés része. A kutatás szerint leginkább a 18 és 23 év közötti britek vannak jó véleménnyel a párról.

A királyi család legnépszerűbb tagja II. Erzsébet királynő, neki a megkérdezettek 81 százaléka adott pozitív értékelést. Őt unokája, Vilmos herceg, majd annak felesége, Katalin, Cambridge-i hercegné követi. Károly herceg csak a negyedik legnépszerűbb, őt a sorban Kamilla hercegné, a trónvárományos felesége követi. A királyi család legnépszerűtlenebb tagja a szexuális visszaéléssel összefüggésbe hozott András herceg.

Nyitókép: Samir Hussein / WireImage / Getty Images

#Bulvár#meghan markle#harry herceg#népszerűség#felmérés

Címlapról ajánljuk