Bulvár

Egy órán át maszturbált utastársa mellett egy férfi a repülőn, másfél hónap börtön lett a jutalma

rtl.hurtl.hu

2022. május 28. 15:24

Azt hitte, nem zavarja ezzel a mellette ülő nőt, de kiderült, hogy még a szövetségi ügyészeket is zavarja.

Börtönbüntetésre ítélték azt a férfit, aki még áprilisban verte ki a botrányt azzal, hogy közel egy órán keresztül maszturbált a Southwest légitársaság járatán. Ezzel sem a mellette ülő nőt, sem a gép személyzetét nem nyűgözte le, most pedig úgy tűnik, hogy a szövetségi ügyészeket sem.

Antonio Sherrodd McGarity esetéről az rtl.hu is beszámolt: a férfi egy Seattle-ből Phoenixbe tartó járaton lehúzta a nadrágját, és legalább négyszer belekezdett az önkielégítésbe. Amikor a férfi a nagyjából egyórás művelet után elaludt, a mellette ülő nő elmesélte a személyzet egyik tagjának a történteket, és átülhetett máshová.

A nő jegyzőkönyvezett panaszában arról beszélt: akkor kezdett el gyanakodni az önkielégítésére, amikor a férfi „valamilyen fehér anyagot” nyalt le az ujjáról.

Amikor a férfit leszállás után őrizetbe vették, azt mondta, hogy semmi rosszat nem tett. A héten sorra kerülő tárgyalásán viszont már bűnösnek vallotta magát, írja a New York Post. Tettéért 48 nap börtönre ítélték. McGarity korábban azzal védekezett, hogy ő megkérdezte a nőt, mielőtt maszturbálni kezdett, és ő azt mondta, nem zavarná.

Nyitókép: Paul Bersebach / MediaNews Group / Orange County Register / Getty Image

#Bulvár#önkielégítés#repülő#férfi#utas#börtön#ügyészség

Címlapról ajánljuk