Bulvár

Utastársa mellett egy órán át önkielégített egy férfi a repülőn

rtl.hurtl.hu

2022. április 5. 13:10

Azt hitte, viselkedése nem zavarja a mellette ülő nőt.

A Southwest Airlines Seattle-ből Phoenixbe tartó járatán egy férfi utas lehúzta a nadrágját és legalább négyszer önkielégítést végzett egy női utas előtt, röviddel a felszállás után – írta meg a Daily Beast.

Antonio Sherrodd McGarityt a leszállás után őrizetbe vették, a férfi azonban az egyenruhásoknak azt mondta: semmi rosszat nem csinált. A lap birtokába került dokumentumok szerint McGarity a 11F ülésen, a nő pedig a 11E ülésen kapott helyet. 

Nem sokkal a felszállás után, amikor a gép a levegőben volt, McGarity lehúzta a nadrágját és a boxerét, majd maszturbálni kezdett

– áll a rendőrségi dokumentumban. Amikor a mellette ülő nő észrevette a dolgot, fényképezni kezdte McGarityt. Amikor a férfi a nagyjából egyórás önkielégítés után elaludt, a nő elmesélte a személyzet egyik tagjának a történteket és átülhetett máshová.

Landolás után az FBI ügynökei kérdezték ki a nőt, aki megerősítette, hogy a férfi az utazás alatt mindkét kezével önkielégítést végzett. McGarity azonban az ügynököknek azt mondta, megkérdezte utastársát, hogy zavarná-e a dolog, mire az a kezeit felemelve azt mondta, hogy neki mindegy. A férfi érvelése szerint ezt egyfajta perveziónak értékelte és azt hitte, hogy a nő számára komfortos ez a viselkedés. A férfit szeméremsértéssel vádolták meg.

Nyitókép: Paul Bersebach / MediaNews Group / Orange County Register / Getty Image

 

#Bulvár#repülő#maszturbáció

Címlapról ajánljuk