Bulvár

Johnny Depp megmentette Courtney Love és lánya életét

rtl.hurtl.hu

2022. május 23. 18:57

Kurt Cobain egykori feleségét a halálból hozta vissza A Karib-tenger kalózai sztárja.

Az 58 éves Johnny Depp 50 millió dollárra (közel 17 milliárd 890 millió forint) perli volt feleségét, a 36 éves Amber Heard-öt. A színésznő a Washington Postnak 2018-ban tett nyilatkozatában családon belüli erőszakkal vádolta meg őt.

A bírósági tárgyalások már hatodik hete tartanak, Courtney Love azonban csak most állt elő történetével. Az énekesnő azt állítja, hogy a színész megmentette az életét, amikor nem sokkal Kurt Cobain halála után túladagolta magát egy éjszakai klub előtt. Love egy Instagramon közzétett videóban mesélte el az esetet:

Nem igazán akarok ítélkezni. Csak el szeretném mondani nektek, hogy Johnny újraélesztett 1995-ben, amikor túladagoltam magam a The Viper Room előtt.

– mondta az énekesnő, aki az után került mélypontra, hogy férje, Kurt Cobain 1994-ben véget vetett az életének.

A The Viper Room nevű szórakozóhely Los Angelesben - Fotó: FG/Bauer-Griffin / Getty Images

Johnny azonban nem csupán Courtney-n segített. A színész felvette a kapcsolatot Love és Cobain egyetlen gyermekével, Francesszal is, hogy felajánlja neki a segítségét. Depp egy négyoldalas levelet írt a fiatal lánynak, akiért többször limuzint küldött az iskolába. Ilyenkor elvitte őt és a barátait A Karib-tenger kalózai éppen aktuális részének premierjére. Love emiatt is rendkívül hálás Johnnynak, amiről így nyilatkozott a videóban:

Amikor 13 éves volt, Frances azt mondta nekem Johnnyról: Mama, megmentette az életemet.

Courtney Love és Kurt Cobainnel közös lánya, Frances Bean Cobain - Fotó: Emma McIntyre / Getty Images

Love ugyanakkor elmondta, hogy nem akar állást foglalni a jelenleg is folyó pereskedésben, és mélyen együtt érez Amber Hearddel is:

Én voltam Amerika leginkább utált nőszemélye, ezért pontosan tudom, hogy mit érezhet most Amber. El tudjátok képzelni, hogy milyen lehet most az ő helyében lenni?

– kérdezte követőitől Courtney.

 

Forrás: ladbible.com

Nyitókép: Franco Origlia / Getty Images

#Bulvár#johnny depp#courtney love#frances#kurt cobain#kábítószer#túladagolás#újraélesztés

Címlapról ajánljuk