Bulvár

A Rihannát bántalmazó Chris Brown is üzent az énekesnőnek kisbabája születése után

rtl.hurtl.hu

2022. május 20. 19:05

Nem először üzen a rapper az exének a közösségi médián keresztül.

Ahogy arról csütörtökön beszámoltunk, múlt pénteken megszületett Rihanna és A$AP Rocky közös gyermeke. A kisfiúhoz az énekesnő exe, Chris Brown is gratulált: nem sokkal az örömhír bejelentése után ugyanis közzétett egy sztorit a közösségi felületein, ami a rajongók szerint egyértelműen egykori barátnőjének szólt.

Gratulálok.

– állt a 24 órán belül eltűnő történetben, amit a Just Jared szúrt ki, és bár Rihanna nem volt megjelölve rajta, a követők egy terhes nőt ábrázoló emojiból következtették ki, hogy valószínűleg neki címezte a rapper a jókívánságot. A képen további két emoji is szerepelt: egy piros szív és egy imádkozó kéz.

Brown már korábban is megpróbált a nyilvánosságon keresztül üzenni Rihannának. 2019-ben kommentben vette fel vele kapcsolatot, akkor királynőnek nevezte őt egykori szerelme.

Rihanna és Chris Brown 2008-ban jöttek össze, azonban kapcsolatuk viharosan alakult. A rapper a Grammy-díjátadó után balhéba keveredett az énekesnővel, majd brutálisan bántalmazta őt. A Rihanna sebes arcáról készült képek bejárták a világsajtót, Chris pedig később beismerte bűnösségét. A páros 2012-ben rövid időre újra egymásra talált, azonban nem sokra rá, végleg pontot tettek kapcsolatukra.

Nyitókép: Christopher Polk / Getty Images

#Bulvár#rihanna#chris brown#gratuláció#baba

Címlapról ajánljuk