Bulvár

A félmeztelenül pózoló Rihanna elárulta, nem tervezték a babát

rtl.hurtl.hu

2022. április 12. 18:14

Az énekesnő első gyermekét várja A$AP Rockytól, akivel bár nem tettek a gyermekáldás ellen, nem is különösebben tervezték azt. Rihanna a várandósságról és az anyává válásról is mesélt a Vogue magazin májusi számában.

Január végén bombaként robbant a hír, hogy Rihanna és szerelme, A$AP Rocky babát várnak. A Vogue-nak adott interjúból most az is kiderült, hogy a sztárpár nem állt rá a babaprojektre, egyszerűen csak nem tettek ellene.

Fogalmam sincs, hogy mikor van ovulációm, vagy bármi ilyesmi. Csak jól éreztük magunkat, majd ott volt a teszten az eredmény. Nem pocsékoltam el az időt, azonnal behívtam, és egyből megmutattam neki. Másnap már az orvosomnál voltam, és az utazás elkezdődött.

 

A$AP Rocky és Rihanna – Mike Coppola / Getty Images

 

Bár az énekesnő mindig is úgy képzelte el az életét, hogy előbb férjhez megy, majd családot alapít, most már úgy gondolja, hogy „ki a franc mondja meg, hogy így kell történnie?”, és biztosan nem hagyja, hogy ez az anyasága útjába álljon.

Hozzáfűzte, hogy reméli, nem lesz problémája a szoptatással, amitől viszont még ennél is jobban fél, az a szülés utáni depresszió.

Vajon tudom majd kontrollálni az érzelmeimet? Sok történetet hallok más nőktől, ami megrémít

– ismerte be a világsztár, aki bár korábban utálta az édességeket, amióta kisbabát hord a szíve alatt, képtelen nemet mondani egy-egy csokis fánkra.

A kívánósságát jellemezve hozzátette: rengeteg mandarint képes megenni, amit ráadásul sósan fogyaszt. Barbadoson ugyanis – ahonnan származik – az óceánban mossák a gyümölcsöket, így enyhén sóssá válnak.

 

Hiába a terhesség, Rihanna stílusa változatlan. A 34 éves énekesnő kijelentette, kizárólag olyan ruhadarabot hajlandó felvenni, amit korábban is viselt volna, ezért a kantáros kismamanadrágok szóba sem jöhetnek nála.

Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, azt gondoltam: kizárt, hogy csak a kismamasoron vásároljak. Sajnálom, de túl élvezetes számomra az öltözködés. Nem fogom hagyni, hogy ez megváltozzon csak azért, mert a testem átalakulóban van

– mesélte.

 

Amióta várandós, extravagáns ruhadarabjai sokaknál kiverik a biztosítékot. Az énekesnő stylistja azonban éjt nappallá téve azon dolgozik, hogy megvalósítsa elképzeléseit.

Nem sokat alszik, ráadásul óráról órára változik a méretem, így nincs könnyű dolga. Biztosra veszem, hogy ezek után fizetésemelést fog kérni

– viccelődött.

Rihanna reméli, sikerült újradefiniálnia azt, hogyan „illik” felöltöznie egy várandós nőnek. Szerinte ugyanis téves az emberek fejében az az elképzelés, hogy ilyenkor a visszafogottság az elsődleges szempont. Az énekesnő büszkén megmutatja gömbölyödő pocakját, sőt a Vogue fotósának kamerája előtt még a ruhadarabjaitól is megvált.

A testem elképesztő dolgokat művel, és nem fogom szégyellni magam emiatt. Ez az időszak ünnepelni való. Miért kellene elrejteni a terhességet?

– nyilatkozta.

Az énekesnő jelenleg a harmadik trimeszterben jár, azt azonban nem tudni, hogy mikorra van kiírva, ahogyan az sem, hogy kisfiút vagy kislányt hord-e a szíve alatt.

Nyitókép: Edward Berthelot / Getty Images

#Bulvár#rihanna#terhes#terhesség#várandósság#asap rocky#baba#interjú

Címlapról ajánljuk