Fókusz

Szerelem újratöltve: van, akinél beválik

rtl.hurtl.hu

2013. szeptember 4. 19:00

Van, akinek az élete egy tündérmese és vannak olyanok is, akik megküzdöttek egymásért és a boldogságért. Fájdalmas szakításról sokan meséltek már nekünk. Olyanok is, akik nem gondolták, hogy valaha újra egymásra találhatnak.

Így volt ezzel Détár Enikő és Rékasi Károly is. Májusban még úgy tűnt, hogy az együtt töltött közel 30 év után végleg elválnak útjaik. Volt szó harmadik személyről, különköltözésről, lassan már mindenki elkönyvelte körülöttük, hogy ezúttal nem hullámvölgyről van szó: tényleg vége a kapcsolatuknak. A héten aztán robbant a bomba: a Bors szerint Rékasi Károly visszaköltözött a közös családi fészekbe.
A házaspár ezúttal nem kívánt megszólalni, de korábban, kapcsolatuk hasonló állomásában így meséltek a megpróbáltatásokról.

A külföldi sztárvilágban sem szokatlan a se veled se nélküled kapcsolat. Elizabeth Taylor és Richard Burton szenvedélyes, ámde viharos viszonyát két egymással kötött házasság koronázott, amelyet végül két válás követett. De említhetjük akár Rihanna és Chris Brown teljesen kiszámíthatatlan viszonyát: a rapper ugyan megverte a barbadosi énekesnőt, de ő mégis megbocsátott neki, és kapcsolatuk azóta is tart.

A szerelmet megtalálni nem könnyű, de lám, a szenvedély fenntartása még ennél is nehezebb foglalkozás. De korántsem lehetetlen. Van, aki hosszabb és nehezebb utat választva megtalálja a boldogságot, de persze olyan is, aki inkább meg sem próbálja.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!
#Fókusz#szerelem#détár enikő#rtl#rihanna#szakítás#kapcsolat#rékasi károly

Címlapról ajánljuk