Bulvár

Nők akarják kifürkészni titkát: így keres vagyonokat az intim modell

rtl.hurtl.hu

2022. május 14. 13:13

Bonnie Brown minimálbéres munkáról váltott valami egészen másra. 

A Mirrornak nyilatkozott a Fanvue nevű előfizetéses felnőtt-tartalmakat kínáló platformon jelen lévő modell, Bonnie Brown. 

Elmondta: korábban minimálbéres munkája volt, csekkektől csekkekig élt, azonban mára ki tudta alakítani álmai életét. Új munkája néhány hónap alatt lehetővé tette, hogy vegyen magának egy Porschét, kifizette korábbi hiteleit, és hamarosan megveszi álmai otthonát is. Bár a lapnak nem árulta el, hogy pontosan mekkora összeget keresett új karrierjével, annyit elárult: akkora összegről van szó, ami megváltoztatta az életét. 

Állítása szerint csodálkozva lépett az új terepre, „és nem számítottam arra, hogy olyan rengeteg pénzt fogok keresni, mint amiről az újságokban lehet olvasni. De ez az egész kaland sorsfordító volt”. Felidézte: mindig önmaga főnöke akart lenni, persze korábban nem a felnőtt-tartalmakat kínáló területen képzelte el ezt. Amióta csatlakozott a platformhoz, Bonnie Brown mindenféle kérést kapott előfizetőitől, köztük számos kellemetlent is, amelyek a lábát érintették.

Az utóbbi időben azonban a nőktől érkezett jelzések száma meghaladta a férfiakét, erre pedig a tartalomgyártó egyáltalán nem számított. A jelenség mögött üzleti szemléletét és tanácsait sejti, amelyekkel reményei szerint segíthetnek más nőknek elérni álmaikat. „Szeretem látni, hogy a nők támogatják a nőket, felemelik őket és erősítik egymást” – fogalmazott. Hozzátette: ő nem csak egy szép nő fehérneműben, tevékenysége ennél többről szól, üzleti szemlélete az, ami igazán megfoghatta követőit. 

Nyitókép: Getty Images

 

 

Címlapról ajánljuk