Bulvár

Még több titok és hazugság, amire fény derült Solti Ádám és Berni kapcsolatában

rtl.hurtl.hu

2022. május 11. 16:21

A színész és felesége a 2018-as Nyerő Párosban engedtek először mélyebb bepillantást a kapcsolatukba. Mi minden derült ki akkor a magánéletükről?

Solti Ádám – akitől az elmúlt napokban egykori szeretőjétől született eltitkolt gyermeke miatt volt hangos a sajtó – a Nyerő Páros elején egy interjúban úgy nyilatkozott szerelméről, Berniről, mint „személyes gorillájáról”. A Barátok közt egykori színésze akkor azt mondta, ha bárki bántja őt, annak Bernivel gyűlik meg a baja.

Íme a páros bemutatkozó videója, amiből az is kiderül, hogyan tekintett akkoriban a lány Ádámra:

 

Berni és Ádám, akik egy sátorban kezdték a játékot, rengeteg, a kapcsolatukat érintő érdekességről és titokról rántották le a leplet a feladatok közben, sőt olyan információkra is fény derült, amit még egymásról sem tudtak a páros tagjai akkoriban.

Berni például a Nyerő Párosból tudta meg, hogy kivel vesztette el a szüzességét Ádám. Amikor Sebestyén Balázs arról kérdezte Bernit, hogy mi volt annak a lánynak a keresztneve, akivel Ádám először bújt ágyba, csalódottan így válaszolt:

Mindig kérdeztem, és soha nem mondta el.

Berni állítása szerint csak annyit tudott, hogy egy idősebb, német származású nő vette el szerelme ártatlanságát egy nyaraláson. Később kiderült, hogy az ismeretlen nőt Evelinnek hívták, és Ádám édesapjának köszönhetően találtak egymásra. A játék után Berni nem hagyta szó nélkül a történteket.

 

Az egyik játékban a lányok hazugságfelismerő képességét tesztelte a műsorvezető, hogy bekapcsolnak-e a radarjaik, ha füllentésen érik a srácokat. Ekkor derült ki, hogy Solti Ádám évekig hazudott szerelmének – persze azt nem tudhatjuk, hogy ez akkor már arról a szeretőjéről szólt-e, aki 2010 óta van jelen a celeb életében, és aki két évvel ezelőtt gyereket is szült Ádámnak.

Ádinak nem voltak emlékezetes hazugságai, ő csak úgy masszívan évekig hazudott folyamatosan. Nem volt egy nagy hazugság, hanem minden napra egy kicsi. Szerette azt hazudni, hogy nem beszél valakivel, akiről én pontosan nagyon jól tudtam, hogy beszél vele. És ez ment hónapokig

–  árulta el Berni.

Ekkor mesélte el a színész egy korábbi szakításának történetét is: 30 éves korában egy családi hajókiránduláson vett részt az egyik exével és annak családjával, azonban olyan trauma érte őt azon a napon, hogy azonnal véget vetett kapcsolatuknak. Az eset után Ádám még pszichológushoz is járt, hogy feldolgozza a történteket. A teljes történetet ide kattintva ismerheted meg.

 

A Nyerő Páros az ő kapcsolatukat is próbára tette, így konfliktusokból és nézeteltérésekből sem volt hiány a villában töltött idő alatt. Berni többször lúzernek nevezte a párját, de olyan is előfordult, hogy Ádám taktikázásmentes hozzáállása okozott némi feszültséget közöttük. Az egyik legnagyobb összezörrenésük pedig akkor történt, amikor Ádám bevallotta, hogy nem Bernit tartja a világ legszebb nőjének.

Nem vagyok őrült! Látom, hogy vannak szép lányok

– reagálta le a helyzetet Ádám, aki szavaival csúnyán megbántotta kedvesét.

 

A játékok során mégis kiderült, hogy közös erővel minden problémát képesek megoldani, és minden nehézséget le tudnak győzni. Egyik legnagyobb félelmükkel, a tériszonnyal például többször is szembe kellett nézniük a játékok során.  A TOP 4-be jutó páros legemlékezetesebb küzdelme az a bizonyos tortás feladat volt, amikor Berni szinte sokkot kapott a magasságtól, de Ádám kitartásával sikerült feljutniuk a csúcsra.


Véleménye van a témáról? Szóljon hozzá a Facebookon!

#Bulvár#solti ádám#solti berni#Nyerő Páros

Címlapról ajánljuk