Fókusz

Volt szeretője gyermeket szült Solti Ádámnak

Fodor BiankaFodor Bianka

2022. május 9. 19:00

10 éven keresztül csalta feleségét Solti Ádám, a titkos kapcsolatból pedig gyermek is született. A színész-énekes nem tudott tovább rejtőzködni, a volt szeretővel nagyon rossz viszonya lett, ezért mondott el mindent feleségének. Miért bocsátott meg neki Berni?

A színész, akit az X-Faktorban ismerhetett meg az ország még 2010-ben, a Blikknek nyilatkozott arról, hogy feleségét, Bernit többször megcsalta egy rajongójával, akit 2020-ban teherbe is ejtett. Ádám a cikk szerint hiába könyörgött szeretőjének, hogy ne tartsa meg a gyereket, a nő hajthatatlan volt. A Barátok közt egykori szereplője évekig nem merte elmondani az igazságot feleségének.

Eltitkolt gyermekek?

A sztárvilágban sem ritkák az eltitkolt gyereke. A Fókusz is gyakran foglalkozott olyan hírességekkel, akiknek a neve felmerült családon kívül született gyermek kapcsán. 2005-ben Korda György és Aradszky László is címlapokra került. Az újságok szerint Korda Amerikában élő Júlia nevű lányát, Aradszky pedig Adriennt titkolta el a nyilvánosság elől. Természetesen mindkettejük cáfolta ezt.

Kamarás Iván sokáig tagadta, hogy ő lenne egy rá megszólalásig hasonlító kisfiú édesapja. Az ügy bíróságra került, és a DNS-teszt biztonsággal megállapította, hogy ő a vér szerinti apa. Később lemondott láthatási jogáról, ám anyagilag és erkölcsileg is támogatta második kisfiát, akinek édesanyja tragikus hirtelenséggel 2010 nyarán hunyt el. 

2010-ben robbant a hír, hogy az egykori sztárszakács, Kovács Lázár sokáig kettős életet élt. Akkor eltitkolt gyermeke már 2 éves volt. Lázár egy közleményben azt állította, a gyerek egy botlásának lett eredménye. Mindig úgy tudtuk, hogy harmonikus házasságban él feleségével. 

Nagy Bandó András még családos ember volt, mikor fiatal szerelmétől gyermeke született, még 2010-ben. Sokáig senkinek sem beszélt erről, de 2013-ban nyilvánosan is felvállalta botlását. Elvált feleségétől, és új életet kezdett. 

2007-ben egy fiatal férfi állította, hogy Bajor Imre eltitkolt fia, egy 1976-os nyári kalandból. A színész ezt mindig tagadta és felháborítónak találta. Később egy vérvizsgálat is bizonyította, hogy nem Imre volt az apa. 

2008-ban D. Nagy Lajost egy Balázs nevű fiatalember hívta fel azzal, hogy a Bikini frontembere az ő apja. Az énekes állította, a férfi is csak egy újabb olyan ember volt, aki általa akart ismertséget szerezni.

Rendeződhet a viszony?

Bernit és Ádámot Tokár Tamás adta össze. Úgy tűnt, minden rendben kettejük között, de Ádám nem tagadta: voltak hullámvölgyeik. Berni csak tavaly, egy véletlen folytán tudta meg a titkot. Néhány hétre külön is költöztek, végül meg tudta bocsátani férje félrelépését.

A Fókusz korábbi felvétele


Helyzetüket bonyolítja, hogy Ádám egykori szeretője – a színész állítása szerint – tönkre akarja tenni házasságukat, folyamatosan zaklatja őt, és nem a gyerek érdekeit tartja szem előtt. Pedig Ádám és Berni nyitottak lennének arra, hogy a kisfiú egyszer az életük része legyen. 

Szerettük volna megkérdezni őket a történtekről, de nem akartak nyilatkozni. 

#Fókusz#Belföld#solti ádám#kis berni

Címlapról ajánljuk