Bulvár

Berki Mazsi nem alszik a férje halála óta

rtl.hurtl.hu

2022. május 9. 7:23

Berki Krisztián halála előtt néhány héttel kezdték el újra hordani jegygyűrűiket. Egy családi barát szerint az özvegy nagyon nehezen viseli a gyász első időszakát.

A pénteken 41 évesen váratlanul elhunyt Berki Krisztián özvegyét a Bors próbálta megszólaltatni, de Berki Mazsi azt mondta, hogy még időre van szüksége, hogy fel tudja dolgozni a történeteket.

A bulvárlap megjegyzi: Berki és Mazsi kapcsolata az elmúlt időszakban újra felszálló ágra került, a botrányhős halála előtt pár héttel újra elkezdték hordani jegygyűrűiket, valamint közös nyaralásra is mentek Mexikóba.

Egy a családhoz közel álló barát szerint Berki feleségére rendszeresen sírógörcsök törnek rá, nem alszik, és folyamatosan azon gondolkodik, hogy miért kellett a férjének meghalnia.

Pénteken 41 éves korában meghalt Berki Krisztián, a sajtóértesüléseket később a rendőrség is megerősítette. A IX. kerületi társasházhoz, ahol az egykori focista is lakott, a reggeli órákban négy rendőrautó és egy mentőautó vonult ki, az épületbe csak azokat engedték be, akiknek ott van a lakcímük.

A helyszínelés után a rendőrség bejelentette, hogy nem merült fel idegenkezűség gyanúja, az RTL Híradóval később azt közölték, hogy a helyszíni szemlén kábítószergyanús anyagot találtak, emiatt büntetőeljárás indult. A ház lakói a hírt elsőként közlő Blikknek elmondták, hogy már napok óta veszekedést és kiabálást hallottak Berkiétől.

Nyitókép: RTL Reggeli

#Bulvár#berki mazsi#berki krisztián#halál#elhunyt#gyász

Címlapról ajánljuk