Bulvár

Meghalt Berki Krisztián

rtl.hurtl.hu

2022. május 6. 10:09

41 éves korában meghalt Berki Krisztián médiaceleb. A rendőrség szerint idegenkezűség nem merült fel. Lapértesülések szerint a szomszédok napok óta kiabálást és veszekedését halottak Berkiéktől, akiknél a rendőrök is megjelentek korábban.

41 éves korában meghalt Berki Krisztián volt labdarúgó, médiaceleb – írja a Blikk. A lap értesülését a rendőrség is megerősítette.

Korábban az Origo írta meg, hogy haláleset miatt helyszínelnek Berki Krisztián lakásánál. A IX. kerületi társasházhoz a reggeli órákban legalább négy rendőrautó és egy mentőautó ment ki, az épületbe csak azokat engedik be, akiknek ott van a lakcímük.

A portál szerint a házban lakók már napok óta kiabálást és veszekedést hallottak Berkiéktől, korábban is kint voltak a rendőrök. A mentőautó körül látták Berki Krisztián feleségét, Mazsit, és időközben megérkezett a helyszínre volt párja, Hódi Pamela, illetve a lánya is. A mentőautó már távozott a helyszínről, a rendőrök még ott vannak és a lezárás is tart.

A rendőrség az Origóval közölte, hogy idegenkezűség nem merült fel.

Fradi-igazgató és főpolgármesterjelölt is volt

Berki Krisztián 1980. július 1-én, Tatabányán született. Évekkel ezelőtt egy tévéműsorban árulta el, hogy az általános iskola elvégzése után szakmunkásképzőbe jelentkezett, ahol villanyszerelőnek tanult

Labdarúgóként megfordult a Balaton FC-ben, a Diósgyőrben és a Ferencvárosban is, tizenegy NB 1-es mérkőzése után egy sérülés miatt abbahagyta a profi karriert. A vendéglátóiparban kezdett dolgozni, majd egy motorkereskedőnél kezdett dolgozni, amit a korábbi FTC-elnök Rieb György vezetett. Ő nevezte ki a 27 éves, felsőfokú végzettséggel és szakmai tapasztalattal nem rendelkező Berki Krisztiánt klubigazgatónak 2007-ben, a tisztségről 2010-ben lemondott. 

Gyakran szerepelt tévéműsorokban, valóságshow-kban. A Blikk korábbi cikke szerint százmilliós összeget keresett, de mivel amerikai címre volt bejelentve, a magyar adóhatóság nem tudott utánanyúlni. 2019-ben egy év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték egy fiktív számlákkal kapcsolatos ügyben, amelyben a vád szerint 7,6 millió forint kárt okozott a költségvetésnek. 2021-ben újabb felfüggesztett börtönbüntetést kapott, mert egy busz előtt büntetőfékezett. 

2019-ben elindult a budapesti főpolgármesterválasztáson, ahol a szavazatok 0,58 százalékát szerezte meg. Miközben az utcákon alig lehetett találkozni a neki aláírást gyűjtőkkel, gyorsan összegyűjtötte az induláshoz szükséges tízezer aláírást. A választáson szintén induló Puzsér Róbert kampánycsapata a Fideszt sejtette mögötte.

Az RTL Híradó riportja:

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

#Bulvár#berki krisztián#meghalt#Belföld#gyász

Címlapról ajánljuk