Bulvár

Árpa Attila nem fogadta el az ügyészség felfüggesztett börtönről szóló ajánlatát

rtl.hurtl.hu

2022. május 9. 12:36

„A hét vádpontból már csak eggyel vádolnak, októberben folytatódik az ügy. Kérem, senki se ítéljen el addig, amíg véget nem ér ez az ügy” – üzente a bíróságról a színész-producer, aki ellen drogügyben nyomoztak.

Hétfőn volt Árpa Attila drogyügyének előzetes tárgyalása a Budapest Környéki Törvényszék épületében. A színész-producer kerti partiját 2019-ben lepték el rendőrök, mint kiderült: a hatóságok már régóta figyelték ezeket a bulikat, mert azt feltételezték, hogy az összejöveteleken drogot fogyasztanak, és kereskednek is azokkal.

Az előzetes tárgyaláson az ügyészség felajánlotta Árpának, hogy amennyiben elismeri a bűnösségét, és lemond a tárgyalási jogáról, egy év tíz hónap szabadságvesztést kaphat, amelynek végrehajtását négy évre felfüggesztik.

Árpa végig tagadta a vádakat, és nem fogadta el az ügyészség ajánlatát, így a tárgyalás megkezdődhet.

A per elsőrendű vádlottja, K. Péter beismerte bűnösségét. Árpa ügyvédje továbbra sem tartja törvényesnek a vádat, két tanút is meg akarnak szólaltatni október 5-i tárgyaláson. Árpa Attila a tárgyalás után a Blikknek azt mondta, hogy nagyon könnyű lett volna elfogadni az ügyészség ajánlatát, hiszen akkor csak felfüggesztett börtönbüntetést kapott volna. Megjegyezte:

Nem én vagyok az egyetlen a színész kollégáim közül, akinek ilyen priusza lenne. Viszont nem vagyok bűnös, továbbra is küzdeni szeretnék azért, hogy bebizonyítsam, a vádban leírtakat nem követtem el. A hét vádpontból már csak eggyel vádolnak, októberben folytatódik az ügy. Kérem, senki se ítéljen el addig, amíg véget nem ér ez az ügy

– mondta Árpa.

Nyitókép: RTL Klub

#Bulvár#árpa attila#per#drog

Címlapról ajánljuk