Bulvár

Tehetségtelen fideszes büfésnek nevezte Tóth Gabit egy kommentelő, az énekesnő reagált

rtl.hurtl.hu

2022. április 8. 16:31

Az énekesnő korábban nyíltan felvállalta pártszimpátiáját. 

Tóth Gabi énekesnő 24 órán át elérhető, úgynevezett Instagram-sztoriban szemezgetett neki címzett kommentekből, amelyek az elhelyezett nevetős képek szerint nem igazán érintették meg őt. Az elsőnél a kommentelő nevét kitakarta, ő így fogalmazott: „Tönkretetted az országot! Kétharmadot csináltál az utódaidnak ősanya.”

Az énekesnő bemutatta az LMBTQ Hungary nevű Instagram-oldal kommentjeit is, esetükben a felhasználónevet nem satírozta ki. 

1000 semmit mondó poszt. Egy tehetségtelen fideszes büfés…

– fogalmaz a felhasználó, ehhez a LOVEISLOVE feliratot fűzte hozzá az előadó. A Love is Love az LMBTQ-szervezetek egyik szlogenje, arra utal, hogy szerelem és szerelem között nincsen különbség. A felhasználó egy másik kommentjét is megjelenítette Tóth Gabi, itt kontextus nélkül csak annyi látszik, hogy az Krausz Gábornak, az énekesnő férjének azt írja:

én is, hogy a menyecskéd végre fel merte vállalni, hogy hová is tartozik… Lehullt az álarc.

Ehhez Tóth Gabi azt írta: „Éljen az elfogadás! Éljen a tolerancia! A magyar LMBTQ Instagram oldala is szépeket kommentel nekünk.”

A megjelölt Instagram-oldal nem tűnik hivatalos szervezetnek, a civil szervezetek névjegyzékében sem találtunk meg, így üzenetben próbáltuk elérni az oldal kezelőjét, egyelőre nem válaszolt. 

Korábban Tóth Gabi arról tájékoztatta rajongóit, hogy magukat értelmiséginek tartó kollégák rendszeresen gúny tárgyává tették őt. Az énekesnő posztjában arról írt, hogy miért lépett fel többször is a Fidesz kampányrendezvényein, például a székesfehérvári kampányzárón is, amin együtt énekelt Orbán Viktorral.

Az énekesnő azt írta, hogy az őt ért támadások sodorták őt „egy olyan szerető közegbe”, ahol befogadták őt.

Az őszinte igazság az, hogy soha nem vártak tőlem semmit ezért cserébe és »megvenniük« sem kellett, hiszen mindig is ez volt az én hitem szerinti, valódi közösségem

– fogalmazott. 

Nyitókép: Tóth Gabi énekesnő a Terror Háza Múzeum alapításának 20. évfordulója alkalmából szervezett ingyenes koncerten a múzeum előtt 2022. február 26-án. – Fotó: Kovács Attila / MTI

 

#Bulvár#tóth gabi#fidesz#instagram

Címlapról ajánljuk