Bulvár

Tóth Gabi: A magukat értelmiséginek tartó kollégák rendszeresen gúny tárgyává tettek

rtl.hurtl.hu

2022. április 7. 11:48

Állítja: nem kellett megvenni, megtalálta a hite szerinti, valódi közösségét.

Facebook-posztban szólt rajongóihoz Tóth Gabi énekesnő, aki fellépett a Fidesz székesfehérvári kampányzáróján és együtt énekelt Orbán Viktor miniszterelnökkel. 

Szerinte sok olyan híradás jelent meg róla, ami nem fedte az igazságot, úgy látja: ez „klasszikus karakter »gyilkosság« volt”. Azt állítja, hogy mindez az Eucharisztikus Kongresszussal kezdődött, fellépése egyes médiumokból, emberekből elképesztő gyűlöletet váltott ki.

„Miközben ebben az időszakban nekem a politikához közöm nem volt. Csendben jegyzem meg, a választási kampányban sok vidéki honfitársam kapta meg az ostoba jelzőt. Mondjátok, mi ez, ha nem kirekesztés, lenézés? Számomra persze, ez nem volt újdonság, 17 év alatt kaptam már ennél durvább támadásokat is, például a magukat értelmiséginek tartó kollégák rendszeresen gúny tárgyává tettek, azzal, hogy tájszólással szóltak hozzám” – írta Tóth Gabi, aki arra is kitért, hogy eddigi szakmai pályafutása alatt sosem jutott eszébe, hogy közéleti szerepet vállaljon.

„Az a nemtelen, sokszor igaztalan támadás cunami, azonban, ami a magukat elfogadónak és toleránsnak hirdető oldalról érkezett felém gyakorlatilag belesodort egy olyan szerető közegbe, ahol valóban el-és befogadtak. A legnagyobb bajban álltak mellém és segítő kezet nyújtottak. Az őszinte igazság az, hogy soha nem vártak tőlem semmit ezért cserébe és „megvenniük” sem kellett, hiszen mindig is ez volt az én hitem szerinti, valódi közösségem” – fogalmazott Facebook-posztjában az énekesnő.


Nyitókép: Tóth Gabi / Facebook

#Bulvár#tóth gabi#fidesz

Címlapról ajánljuk