Bulvár

Egyre keményebben üzenget egymásnak G.w.M és Nagy Melanie

rtl.hurtl.hu

2022. április 7. 8:56

Úgy tűnik, csak hivatalos úton tudják tisztázni nézeteltéréseiket.

„Az egy dolog, hogy velem hogyan beszél, viselkedik, de ne várja el senki azt, hogy lemondjak a gyerekeimről! Most már biztos, hogy hivatalos úton kell rendeznünk a láthatás kérdését, mert ő kizárólagos felügyeleti jogot akar. Egy gyereknek az anyja mellett a helye, ezt aláírom, de apára is szüksége van. Az érzés, hogy ezt át kell élnie a gyerekeimnek, olyan, mintha kést szúrnának a szívembe. Nekik ebből semmit nem szabadna észrevenniük. Egy gyereket nem lehet eszközként kezelni!" – nyilatkozta G.w.M a Blikknek. A lap azért kereste meg az előadót, mert hét elején Instagram-oldalán erős szavakkal illette volt párját, akit többek között koholmánynak nevezett. 

G.w.M exe, Nagy Melanie kedden a Fókusznak még azt mondta:  

Nyilván nem könnyíti meg ezt az élethelyzetet az, hogy az egész ország előtt zajlik, de én úgy gondolom, hogy sikerül ezt a helyzetet kezelni


Ekkor még úgy tűnt, a rapperrel sikerült rendezniük a viszonyt. A férfi este Instagram-sztorit címzett feleségének. „Te mit képzelsz magadról? Annyira egy rohadt, gonosz nő vagy, hogy borzalom. Te csinálsz a kislányból egy lelki nyomorékot” – fogalmazott. G.w.M. állítása szerint Nagy Melanie nem engedte, hogy találkozzon a lányával, és csúnya szavakat használt előtte.

A Blikk kereste  a volt szépségkirálynőt, Kulcsár Edinát, ám nem kívánt nyilatkozni, ahogy Nagy Melanie sem, aki azonban a közösségi oldalán válaszolt a vádakra, hazugságnak nevezve azokat.

A gyerekeink érdeke, hogy gyere és foglalkozz velük. Erre továbbra is minden lehetőséged megvan! Bízom benne, hogy többet fogsz jönni hozzájuk, mint amennyit az elmúlt hónapokban! 

– reagált Nagy Melanie, aki hozzátette: G.w.M ezzel is csak azt igazolja, hogy nincs más út a bíróságon kívül.

Nyitókép: G.w.M / Facebook

 

#Bulvár#gwm#nagy melanie#kulcsár edina

Címlapról ajánljuk