Fókusz

Nyilvános sárdobálásba csapott át a válás, G.w.M és Melanie az Instagramon üzenget egymásnak

Fodor BiankaFodor Bianka

2022. április 6. 19:33

A sértettség, fájdalom, düh, harag, szomorúság mind-mind természetes, amikor szakítani kell azzal, akit egykor szerettünk, sőt még gyerekeink is lettek. A rapper G.w.M és felesége is úgy tervezte, hogy felülkerekedik érzésein, és a gyerekek érdekében kulturáltan, a nyilvánosságot kizárva intézik a válást. Nem sikerült.  

Nyilván nem könnyíti meg ezt az élethelyzetet az, hogy az egész ország előtt zajlik, de én úgy gondolom, hogy sikerül ezt a helyzetet kezelni

– ezt mondta G.w.M exe, Nagy Melanie kedden reggel a Fókusznak. Úgy tűnt, a rapperrel sikerült rendezniük a viszonyt. Ám az idilli képet nem sokáig sikerült tartani. A férfi este Instagram-sztorit címzett feleségének.

„Te mit képzelsz magadról? Annyira egy rohadt, gonosz nő vagy, hogy borzalom. Te csinálsz a kislányból egy lelki nyomorékot.”

 

Ezzel vádolta közös gyermekük anyját, aki – G.w.M. állítása szerint – nem engedte, hogy találkozzon a lányával, és csúnya szavakat használt előtte.

Azt írta, azért üzen nyilvánosan, mert felesége letiltotta, és nem hagy más utat a kommunikációra. A kiírást aztán Melanie sem hagyta szó nélkül. Úgy véli, a rapper megnyilvánulása méltatlan hozzá, aki szeretettel és becsülettel neveli a gyerekeit. 

„Vérlázító, amit megengedsz magadnak. Bármit is hazudsz, hiába fenyegetsz és zsarolsz, nekem ez sem ok arra, hogy a nyilvánosság előtt a magánéletünkről beszéljek. (…) Félelmetes, hogy mindig van hova lejjebb süllyedni. A gyerekeink érdeke, hogy gyere és foglalkozz velük. Erre továbbra is minden lehetőséged megvan!  Bízom benne, hogy többet fogsz jönni hozzájuk, mint amennyit az elmúlt hónapokban!

Úgy fogalmazott, a rapper ezzel is csak azt igazolja, hogy nincs más út a bíróságon kívül, ezért megteszi a megfelelő jogi lépéseket. 

#Fókusz#kulcsár edina#nagy melanie#gwm#válás#sárdobálás#párkapcsolat#hódi pamela#szegedi fecsó#vasvári vivien

Címlapról ajánljuk