Bulvár

Will Smith letartóztatására készültek a rendőrök, de Chris Rock megmentette

rtl.hurtl.hu

2022. április 1. 10:28

A Los Angelesi rendőrök testi sértés miatt akarták őrizetbe venni a színészt. 

A Los Angelesi rendőrök készen álltak arra, hogy azonnal letartóztassák Will Smith-t, miután a színész a vasárnapi Oscar-díjátadón felpofozta Chris Rock humoristát a színpadon – közölte a gálaműsor producere az ABC amerikai televíziónak adott interjújában. A Will Packerrel készült teljes interjút helyi idő szerint péntek reggel adja le a televízió a Good Morning America című műsorában, de egy kedvcsináló részletet már csütörtök este közzétettek.

Abban Packer elmondta, hogy a helyszínen lévő rendőrök közölték, hogy akár azonnal letartóztathatják testi sértés miatt Will Smith-t, de Rock nem akart feljelentést tenni ellene. A producer elmondása szerint a rendőrök kijelentették:

Készen állunk arra, hogy most rögtön elfogjuk. Letartóztathatjuk.

Packer szerint azonban Chris Rock kijelentette, hogy nem akar feljelentést tenni Smith ellen, és „nagyon elutasító volt” ezzel a lehetőséggel kapcsolatban, és közölte, hogy „jól vagyok”.


A botrány után vizsgálatot indított az Amerikai Filmakadémia. Will Smith viselkedését még a Williams nővérek apja is elítélte, az a férfi, akit a színész a Richárd királyban alakít, és amiért vasárnap Oscar-díjat kapott. A Fókusz arra kereste a választ, hogy bár sokan elítélték Will Smith pofozkodását, de kinek van igaza?


Nyitókép: Will Smith színész felpofozza Chris Rock humoristát a 94. Oscar-díjátadón – Fotó: Neilson Barnard / Getty Images

#Bulvár#will smith#chris rock#oscar#díjátadó#pofon

Címlapról ajánljuk