Kanye West meg akarja akadályozni, hogy Kim Kardashian elváljon tőleA manapság teljesen kiszámíthatatlanul viselkedő rapper úgy döntött, nem engedi el feleségét, aki időközben új párra talált.
Bulvár

Kanye West meg akarja akadályozni, hogy Kim Kardashian elváljon tőle

rtl.hurtl.hu

2022. február 19. 14:03

A manapság teljesen kiszámíthatatlanul viselkedő rapper úgy döntött, nem engedi el feleségét, aki időközben új párra talált.

Kanye West, aki mostanság Ye-nek hívatja magát, és nyilvánosan egy arcát teljesen elfedő maszkban mutatkozik, egyre zavarosabban viselkedik a közösségi médiában, sőt egy testi sértés miatt a rendőrség hamarosan vádat is emelhet ellene. Miután a múlt hétvégén durván kirohant a tőle válni készülő felesége, Kim Kardashian új kapcsolata ellen Pete Davidson komikussal, a TMZ  információi szerint most megpróbálja megakadályozni a válását.

A rapper keresetet nyújtott be, amelyben vitatja elhidegült felesége válási kérelmét. Kim Kardashian azonban már hónapok óta nyilvánosan randizik Davidsonnal.

A TMZ tudósítása szerint Kanye West legújabb jogi lépése nem arról szól, hogy megpróbálja egyben tartani a teljesen kifulladtnak látszó házasságát, inkább a vagyonát szeretné védeni. A rapper több feltételt támasztott ügyvédje szerint, hogy belemenjen a válásba, például azt is akarja, hogy a pár közös vagyonkezelő alapjából a felesége ne vonhasson ki semmit. Továbbá azt is szeretné, hogy Kim Kardashian mondjon le jövendő új férjével a házastársi titoktartásról, aminek a gyermekelhelyezési perben lehet jelentősége.

Nyitókép: Kim Kardashian és Kanye West egy párizsi szálloda előtt – Fotó: Reuters

#Bulvár#kanye west#kim kardashian#válás

Címlapról ajánljuk