Bulvár

Kanye West meg akarja akadályozni, hogy Kim Kardashian elváljon tőle

rtl.hurtl.hu

2022. február 19. 14:03

A manapság teljesen kiszámíthatatlanul viselkedő rapper úgy döntött, nem engedi el feleségét, aki időközben új párra talált.

Kanye West, aki mostanság Ye-nek hívatja magát, és nyilvánosan egy arcát teljesen elfedő maszkban mutatkozik, egyre zavarosabban viselkedik a közösségi médiában, sőt egy testi sértés miatt a rendőrség hamarosan vádat is emelhet ellene. Miután a múlt hétvégén durván kirohant a tőle válni készülő felesége, Kim Kardashian új kapcsolata ellen Pete Davidson komikussal, a TMZ  információi szerint most megpróbálja megakadályozni a válását.

A rapper keresetet nyújtott be, amelyben vitatja elhidegült felesége válási kérelmét. Kim Kardashian azonban már hónapok óta nyilvánosan randizik Davidsonnal.

A TMZ tudósítása szerint Kanye West legújabb jogi lépése nem arról szól, hogy megpróbálja egyben tartani a teljesen kifulladtnak látszó házasságát, inkább a vagyonát szeretné védeni. A rapper több feltételt támasztott ügyvédje szerint, hogy belemenjen a válásba, például azt is akarja, hogy a pár közös vagyonkezelő alapjából a felesége ne vonhasson ki semmit. Továbbá azt is szeretné, hogy Kim Kardashian mondjon le jövendő új férjével a házastársi titoktartásról, aminek a gyermekelhelyezési perben lehet jelentősége.

Nyitókép: Kim Kardashian és Kanye West egy párizsi szálloda előtt – Fotó: Reuters

#Bulvár#kanye west#kim kardashian#válás

Címlapról ajánljuk