Bulvár

Kim Kardashian aggódik barátja testi épségéért Kanye West bosszúhadjárata miatt

rtl.hurtl.hu

2022. február 16. 14:54

A rapper a közösségi médiára pakolássza ki privát üzenetváltásaikat volt feleségével, akinek új párja ellen uszítja a követőit.

Kim Kardashian és Kanye West válását 2021 februárjában jelentették be. A pár békés és szeretetteljes válást szeretett volna gyerekeik érdekében, ez azonban az elmúlt időszak alapján nem sikerült nekik. Főként Kanye West miatt, aki az Instagramon és a Twitteren rendszeresen üzenget volt feleségének. Ezeket a platformokat találta megfelelőnek arra is, hogy hangot adjon nemtetszésének a realitysztár nevelési elveivel kapcsolatban, amiért legnagyobb lányuk, a 8 éves North West TikTok videókat készít.

Kanye ugyanakkor váltig hangoztatja: szeretné hogy kapcsolata exnejével helyreálljon, Valentin-napra például egy egész teherautónyi vörös rózsát küldött neki. Kardashian azonban már továbblépett, 2021 ősze óta Pete Davidson színész-humoristával jár együtt.

Kanye egyáltalán nem nézi jó szemmel felesége kapcsolatát, a közösségi médiában rendszeresen Davidson ellen uszítja a követőit, például arra kérve őket, hogy teli torokból kiabáljanak rá, ha meglátják az utcán.

A rapper hétfő délután több képernyőfotót is megosztott Instagram-oldalán a Kimtől kapott sms-eiről, ezekben volt felesége azt kéri tőle, hogy hagyja abba a bosszúhadjáratot, mert komolyan félti barátja testi épségét. A rapper ugyanebben a posztban felszólította követőit, hogy feleségének kérésére senki ne tegyen kárt Pete-ben, ő majd elintézi ezt a saját módján.

Kanye West emellett kiposztolt egy másik üzenetváltást is, amelyben Kim kérdőre vonta, hogy miért hozza nyilvánosságra a privát üzeneteit, amire a rapper annyit válaszolt: „mert üzenetet kaptam a kedvenc emberemtől, miért ne osztanám meg az egész világgal?”

Kanye szokásához híven hamar törölte ezeket a posztokat, a Twitteren azonban többen is felhívták arra a figyelmet, hogy viselkedése kimeríti a zaklatás fogalmát, és ha a rappernek valóban mindennél fontosabb a családja, nem a közösségi médián keresztül kéne üzengetnie a magánügyeikről.

Nyitókép: Getty Images

#Bulvár#kim kardashian#kanye west#zaklatás

Címlapról ajánljuk