Bulvár

Enrique Iglesias is felbukkant a Mészáros-csoport karácsonyi partiján

rtl.hurtl.hu

2021. december 21. 19:37

A tombolán pedig egy autót lehetett nyerni.

Nagyszabású karácsonyi gálarendezvényt tartott Mészáros Lőrinc cégcsoportja hétfőn a felcsúti Pancho Arénában dolgozói és partnerei számára. A Magyar Hang már aznap megírta, hogy információik szerint világsztár vendége lesz a rendezvénynek Enrique Iglesias személyében, ám ezt a szervezők nem akarták megerősíteni, mert meglepetésnek szánták.

A 24.hu arra hívta fel a figyelmet, hogy legutóbbi Instagram-bejegyzése szerint Enrique Iglesias dobosa, Gilmar Gomes Budapesten tartózkodik, a 444 pedig már arról írt kedden, hogy felbukkant a Facebookon egy magánjellegű fotó, ami Felcsúton készült hétfőn, és a világhírű énekessel a háttérben látható rajta közzétevője.

A program Enrique Iglesiason túl is gazdag volt: Mészáros Lőrinc köszöntő beszéde és egy kétórás díjátadó után másfél órás vacsora következett, majd Majka és Curtis szórakoztatta a vendégeket. Ezután jött a tombola, amelyen autót lehetett nyerni, a meglepetés fellépőt követően pedig Nagy Feró és a Beatrice szórakoztatta a résztvevőket, akiket Budapestről és visszafelé különbuszokkal szállítottak.

Nyitókép: Enrique Iglesias berlini koncertje 2017. május 5-én – Fotó: MTI/EPA/Clemens Bilan

#Bulvár#mészáros lőrinc#enrique iglesias#majka és curtis#nagy feró

Címlapról ajánljuk