Belföld

A Heim Pál kórház egy teli raktár képével illusztrálta, hova került a Tisza Párt adománya

rtl.hurtl.hu

2024. szeptember 1. 10:11

Magyar Péter szerint nem volt tele az a raktár. De ha mégis, akkor március óta lehetett volna fertőtlenítőszert és wc papírt kihelyezni a mosdókba – írta a Tisza Párt elnöke.

Megmutatta a Heim Pál gyerekkórház, hová került a Tisza Párt adománya, szúrta ki a hvg.hu.

„Tegnap délelőtt megérkezett a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Üllői úti központjába a Tisza Párt adománya, melyet az átvételkor Dr. Fekete Ferenc orvosigazgató köszönt meg. Az adományt az adományozási eljárás befejezéséig abba az eddig is csaknem teli raktárba szállítottuk, ahol a kórház által vásárolt és a KEF által szállított kézfertőtlenítőket és wc-papírokat tároljuk” – áll a kórház Facebook-közleményében.

 

A portál emlékeztet: támogatói adományokból 200 liter fertőtlenítőszert és nagyjából 4000 tekercs vécépapírt vitt a Tisza Párt nevében Magyar Péter a Heim Pál gyermekkórházba pénteken. A politikus akkor azt mondta, ez a csomag nem fogja megoldani a problémát, amelyet a kórházjárása során tapasztalt, inkább figyelemfelhívásnak nevezte az akciót .

A kórház posztjához Magyar Péter is kommentelt: 

„Ha tényleg tele lett volna a raktár (nem volt), akkor esetleg március óta lehetett volna fertőtlenítőszert és wc papírt kihelyezni a mosdókba. Legalább a fogadó helyiségekbe, ahol naponta több száz (fertőző) gyermek megfordul. Szívesen vittük. Köszönjük minden egészségügyi dolgozó munkáját!” – írta a Tisza Párt elnöke.

Nyitókép: MTI/Purger Tamás

#Belföld#heim pál gyermekkórház#tisza párt#adomány#magyar péter

Címlapról ajánljuk