Belföld

Visszaszólt Magyar Péternek az egészségügyi államtitkár

rtl.hurtl.hu

2024. augusztus 28. 17:25

Takács Péter szerint csak az indulatokat akarja szítani Magyar Péter.

„Ha az objektív tájékoztatás lenne a célja Magyarnak, akkor nemcsak a lerobbantabb részeket mutogatná a kórházakban, hanem azokat is, amiket már felújítottunk. A János Kórházban is felfedezte, hogy az egyik műtőben nem megy a klíma, ami egy valós probléma, de azt elfelejtette elmondani, hogy a másik tizenkettőben igen. Ma, amikor minden beteg zsebében ott a mobiltelefon, az objektív tájékozódásnak semmi akadálya nincs, s én is támogaotm a valóság bemutatósát, de a Tisza Párt elnöke már a felvetéseiben is hazugságot állít, bolsevik módon” – mondta a Hír Tv-nek Takács Péter egészségügyi államtitkár Magyar Péter akciójáról. 

A Tisza Párt elnöke az elmúlt hetekben több kórházat is meglátogatott, és a helyszíneken hőmérsékletet mért, valamint felvételeket készített, hogy bemutassa, milyen állapotok uralkodnak az egészségügyi intézményekben. 

Takács Péter azt mondta: „a folyamatos negatív kommunikáció és hangulatkeltés egyszerűen elbizonytalanítja az embereket. Ezzel az embereket veszélyezteti, mert ha valaki abból kiindulva nem megy be egy magyar kórházba, hogy ott ő úgyse kap ellátást, azzal már veszélyeztetjük az ő egészségét. Esetleg addig halogatja a beavatkozást, amíg már tényleg valamilyen egészségkárosodása lesz. Ez hihetetlen mértékben kártékony, s azok a politikusok, akik az egészségügyre építik a hecckampányukat, ezt föl sem tudják fogni”.

Hozzátette: „Ha belegondolunk, aki kapcsolatba kerül az egészségüggyel, annak az embernek valami baja van és már alapból nem érzi jól magát. Ott már csak egy pici kell, hogy a rossz közérzetből indulat legyen”.

Nyitókép: Katona Tibor/MTI

#Belföld#takács péter#magyar péter#egészségügy

Címlapról ajánljuk