Belföld

Az államtitkár üzent Magyar Péternek: Ha valaki szakértője a VIP-életérzésnek, az éppen te vagy!

rtl.hurtl.hu

2024. augusztus 22. 14:47

Takács Péter arról írt a Facebookon, hogy Magyar Péter VIP egészségügyi ellátást követelt ki magának, illetve a rokonainak és a barátainak.

„Ha valaki szakértője a VIP-életérzésnek, az éppen te vagy! Nem is olyan rég még pontosan te voltál az, aki minden egyes alkalommal VIP-ellátást követelt ki magának, rokonainak, barátainak – erre akkor egy miniszter asszony férjeként feljogosítva érezted magad” – reagált Takács Péter egészségügyért felelős államtitkár arra a Facebookon, hogy találkozóra hívta Magyar Péter. „Ezt bizonyítják a velem és más kórházigazgatókkal történt üzenetváltásaid, amiket bármikor készséggel a nyilvánosság elé tárunk” – írta az államtitkár.

Takács azután szólalt meg, hogy a Tisza Párt elnöke csütörtök reggelre meghívta őt a Honvéd Kórház VIP osztályára, hogy mutassák be együtt, a kormány tagjai milyen körülmények között gyógyulhatnak.

Magyar azt írta a Facebookon, hogy „jómagam soha nem tagadtam, hogy a volt feleségem miniszteri rangja miatt jártam az egészségügyi államtitkár által letagadott VIP részlegen. Pont ezért tudom, hogy néz ki. Emlékeim szerint kétszer kaptam ott covid oltást, néhányszor teszteltek, amikor utaznunk kellett valahova és egyszer egy gyógyszert írtak fel nekem”.

Magyar Péter az elmúlt időben több kórházban is megjelent, ahol azt mutatta be, milyen állapotok vannak az állami intézményekben:


Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

#Belföld#magyar péter#kórház#hőmérő#vip#honvédkórház#egészségügy#államtitkár

Címlapról ajánljuk