Belföld

Pálffy István szakmát váltott: a kirúgott tévés polgárőrként dolgozik a Balatonnál

rtl.hurtl.hu

2024. július 20. 7:56

A pedofilmentegető mondata miatt kirúgott tévés katonaként akarta folytatni, végül polgárőr lett. 

Polgárőrként vigyázza a rendet Balatonkenesén az egykori tévés, Pálffy István, írja a Blikk.

Mint arról beszámoltunk, Pálffy István műsorvezető, korábbi nagykövet és KDNP-s képviselő tavaly augusztusban a Hír TV képernyőjén bukkant fel újra, ám épphogy csak elindult a műsora, arról kezdett el beszélni, hogy „bizonyos türelemmel kétségkívül kell lenni egy olyan betegség iránt, mint a pedofiloké”. A Hír TV közleményben kért bocsánatot, és menesztette a műsorvezetőt. Mint írtuk, a pedofilmentegető mondat egy Márki-Zay Péterrel tartott interjúban hangzott el. Pálfi később azt mondta, voltak rossz előjelek a visszatérése előtt, például amikor kiderült, hogy tevékenységéért havi hárommillió forintos fizetést kap. 

A Blikk azt írja, Pálffy „katonának is jelentkezett, de túl hosszúnak bizonyult a felvételi procedúra. Most polgárőrként vigyázza a rendet Balatonkenesén Pálffy István, aki a koronavírus-járvány idején kezdett szolgálni és azóta is kitart. Az extévés nem ijedős fajta, hiába támadtak rá a sötétben, Sőt, még bulizós hangoskodókat is leszerelt”.

„Az egyik legrosszabb emlékem egy csendháborítási ügy. Akkor a pandémia után mindent feloldottak és újra lehetett bulizni, nekünk pedig egy kerti partin kellett megkérni az ott lévőket, hogy vegyék lejjebb a hangerőt és legyenek a szomszédokra is tekintettel. Szépen kértük őket a társammal, mégis két kölyök ránt támadt és dulakodni kezdtünk. Szerencsére a társaság többi tagja leszerelte őket, nem történt komoly baj, így végül nem is jelentettük. Az viszont nem jó emlék, amikor a sötétből hirtelen valaki rám támadt. Ezek viszonylag ritka esetek, alapvetően minden rendben szokott menni” – idézte fel Pálffy.

A fent említett pedofilmentegető mondat, ami Pálffy kirúgásához vezetett, egy Márki-Zay Péterrel tartott interjúban hangzott el. A politikus azt mondta: tudatosan akarták belevonni egy kínos beszélgetésbe:

 

Nyitókép: RTL

#Belföld#pálffy istván#pedofília#tévés#botrány#polgárőr#balaton

Címlapról ajánljuk