Belföld

Orbán Viktor Horvátországban nyaral, messze lement délre

rtl.hurtl.hu

2024. július 17. 6:57

Horvát barátjával várják Putyint és Trumpot, de késnek.

Horvátországban nyaral Orbán Viktor, a miniszterelnök idén Vis szigetén vakációzik – derült ki egy helyi étteremtulajdonos Facebook-posztjából. Goran Pečarević, a Villa Kaliopa tulajdonosa közös képet rakott ki Orbán Viktorral, a fotón ökölbe szorított felemelt képpel láthatók, ami feltehetően utalás Donald Trump kézmozdulatára az ellene elkövetett merényletkísérlet után. Az étteremtulaj a posztban hozzátette:

Még várjuk Putyint és Trumpot. Késnek.

Pečarević a kommentek között elmondta, hogy Orbán Viktor testőrök nélkül jelent meg az étteremben, szerinte a magyar miniszterelnök „tökös fickó, egyedül sétálgat az unokájával”. A vendéglős nem tudja elképzelni, hogy más világszinten ismert politikus ezt meg merné tenni – írta az Index.hr.


Orbán Viktor tavaly is Horvátországban vakációzott, akkor Schmidt Mária villájában látták vendégül. Ez azután derült ki, hogy egy Opatijában nyaraló magyar videót készített Orbánról, ahogy kijön a tengerből, és egy törülközőt teker maga köré:


Két évvel ezelőtt szintén Horvátországban nyaralt Orbán Viktor, aki akkor még szakállat is növesztett:


Közben 2020-ban Orbán Viktor az állam rádiónak nyilatkozva azt tanácsolta a magyaroknak, hogy ne a tengerparton, inkább a Balatonnál nyaraljanak:


2019-ben pedig Oroszországot választotta a pihenésre:


Nyitókép: Facebook

#Belföld#orbán viktor#nyaralás#horvátország

Címlapról ajánljuk