Belföld

Videó: Schmidt Mária elárulta, miért nyaralt horvátországi nyaralójukban Orbán Viktor

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 9. 13:26

Schmidt Mária szerint harminc éve járnak össze Orbán Viktorral.

„Vendégségben volt nálunk, csupán meglátogatott minket. 30 éve járunk össze” – így fogalmazott az RTL tudósítója szerint Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója Kötcsén újságírók előtt, amikor Orbán Viktor nyaralásáról kérdezték. 

Pénteken hozott nyilvánosságra a Gulyáságyú Média egy videót, amelyen Orbán Viktor magyar miniszterelnök látható, ahogy kijön a horvát tengerből

Orbán utána törölközőt teker magára, majd megtesz pár métert, és bemegy egy villába. A portálnak sikerült beazonosítani, hogy pontosan hol készülhetett a felvétel, és hogy kinek a tulajdonában áll az a villa, amibe bement a miniszterelnök. Kiderült, a villa az LMP társelnökének, Ungár Péternek a nővéréé.

Ungár Péter a Facebookon reagált az őt ért vádakra, szerinte nincs itt semmi látnivaló. Az LMP társelnöke szerint Orbán nyaralós ügyével újra megállapították, hogy ő úgy ellenzéki politikus, sőt egy ellenzéki párt egyik vezetője, illetve hogy az édesanyja Schmidt Mária nemcsak fideszes, hanem szoros viszonyt ápol a miniszterelnökkel – a családja pedig tehetős.


Nyitókép: YouTube.

#Belföld#orbán viktor#nyaralás#Kötcse#schmidt mária#horvátország#nyaraló

Címlapról ajánljuk