Belföld

Vitézy Dávid megilletődött az őt ábrázoló tetoválás láttán

rtl.hurtl.hu

2024. július 5. 12:27

Megszólalt Kristóf, a tetoválóművész és alanya is.

Karácsony Gergely főpolgármester és Magyar Péter, a Tisza Párt elelnöke után az LMP támogatásával a főpolgármesterségért induló Vitézy Dávidról is készült egy alkotás – ráadásul ezt a másik két politikust ábrázoló tetoválást készítő művész saját magára varrta fel.

A Blikk írta meg, hogy a Karácsony Gergely arcképét választó hölgy Dorci, egy Nagy Diófa utcai tetoválószalon recepciósa. Kristóf, a tetoválóművész azt a megrendelőt nem ismerte, aki Magyar Péter portréja mellett döntött. A szalonnal szemközti kocsmában szólították le őt, hogy érdekelné-e a minta.

Átmentünk szembe a Grandióba, ahol megkérdeztünk egy csajt, bevállalná-e a tetoválást. Igent mondott, úgyhogy visszajött velünk a szalonba, és megcsináltam. Poén volt az egész

 – mesélte a tetováló, aki a héten egyik nap észrevette, hogy Vitézy Dávid ül ugyanebben a pubban egy csapattal. A lap szerint Kristóf szeme felcsillant, de mivel nem volt más alany, a saját lábára varrta Vitézy arcképét:

Átszaladtunk, és egy tíz perc alatt feltetováltam a lábamra a portrét. Gyorsan kész kellett lennie, hogy még meg tudjam mutatni, amíg ott vannak.

A Blikk megkereste Vitézy Dávidot is, aki az aktivistáival találkozott az említett helyen. „Nem tudtam, hogy ott van ez a szalon. Egyszer csak bejött, odajött hozzám, hogy megmutassa a tetoválást, még egy kicsit vérzett is, mert akkor készült el pár perce. Én meglehetősen megilletődtem, egyből elkezdett mindenki fotózni és videózni körülöttünk” – mondta Vitézy Dávid, aki szerint bár a tetoválás jól sikerült, ő saját magán nem tudna ilyesmit elképzelni.

Nyitókép: Instagram

 

#Belföld#vitézy dávid#tetoválás#karácsony gergely#magyar péter

Címlapról ajánljuk