Belföld

Schadl György állítólagos balatoni luxusnyaralójának saját partszakasza van

rtl.hurtl.hu

2024. június 27. 6:28

A nyaralónak saját partszakasza is van.

Siófokon, a Balaton partján van egy impozáns villa, amely három éve üresen áll, ennek a villának a tulajdonosa állítólag Schadl György, a végrehajtók egykori elnöke. Schadl jelenleg szabadlábon van, de eljárás folyik ellene, a villát érintő ügy is a vádpontok között szerepel, írja a Blikk. Az ingatlan felújítása félbeszakadt, jelenleg három biztonsági kamera őrzi – teszi hozzá a lap.

A villa egykor Schadl György és családja nyaralóhelye volt, de a korrupciós eljárás miatt elhagyatottá vált. Schadl Györgyöt vesztegetéssel vádolják, ebben az ügyben állítólag pénzt adott át hivatalnokoknak, hogy elfogadható tervet készítsenek a villa felújításához.

Bár az építésvezető korábban beismerte a vesztegetést, később visszavonta vallomását. Schadl György a bíróságon tagadta a korrupciós vádakat, mondván, hogy csak egy megfelelő tervezőt keresett.

A villa medencével, pezsgőfürdővel, napelemekkel és saját partszakasszal rendelkezik, és gyönyörű állapotban van, de senki nem lakja. Schadl a Blikknek elmondta, hogy szívesen beköltözne, ha házi őrizetét enyhítenék.

Schadl korábban az RTL-nek is nyilatkozott, igaz, nem olyan szívesen, mint a Blikknek:


Nyitókép: RTL

#Belföld#schadl györgy#nyaraló#balaton#luxus

Címlapról ajánljuk