Belföld

Pottyondy Edina is megszólalt Magyar Péter dulakodásáról: Kormányzóképességet nem demonstrált

rtl.hurtl.hu

2024. június 25. 12:58

Magyar Péter nem mulatós sztárokkal haverkodik, hanem maga mulatozik sztárként – mondta a strandup-előadó, közéleti influenszer új videójában. 

„Jöhet azzal Orbán Viktor, hogy ő egy utcai harcos, egy bulibáró, egy hétköznapi, disznót vágó, fröccsöző, falusi ember. Az a helyzet, hogy Magyar Péter mindegyikben jobb nála. Ő nem mulatós sztárokkal haverkodik, hanem maga mulatozik sztárként” – kezdte legújabb YouTube-videóját Pottyondy Edina.

Mint arról beszámoltunk, Magyar Péter péntek hajnalban keveredett lökdösődébe az Ötkert nevű belvárosi bulihelyen. A Tisza párt alelnöke még pénteken bocsánatot kért az eset miatt, és azt állította, provokálták. A rendőrség garázdaság és rongálás gyanúja miatt indított nyomozást. Az Index korábban arról írt, hogy nemcsak a belvárosi szórakozóhelyen történt dulakodás ügyében, hanem egy Dunába dobott telefon miatt is eljárást indított a rendőrség.

A strandup-előadó, közéleti influenszer új videójában elmondta, hogy a Tisza Párt EP-képviselője „nem pofázik az utcai harcosságról, hanem kocsmai verekedésben állt helyt, és amíg a miniszterelnök a budai házából játssza a parasztot, addig Péter tényleg az a vadállat, aki szétrúgja a kocsma oldalát”. Pottyondy azonban hozzátette:

Én is azt tanácsoltam volna, hogy Péter, mozdulj ki. Mondjuk az rejtély, hogy miért pont az V. kerületre esett a választása, ahol minden szórakozóhely a Rogán-birodalomhoz tartozik. Talán a régi NER-es reflexek.

Magyar Péter részegen táncolását és lányok lába között földön átcsúszását morálisan nem minősítette, szerinte „esztétikai értelemben legfeljebb annyira volt ciki, mint bármely negyvenes apuka flörtölése a lánya barátnőivel”, ugyanakkor megjegyezte: „kormányzóképességet nem demonstrált” ezzel. Szerinte ezután jött a „jó öreg másnapos bűntudat”, és Magyar felelősséget hárított, amikor azt írta, hogy a rajongók javaslatára ment el kikapcsolódni, és csak a választók akaratát teljesítette.  

Sokféleképpen nyaral a magyar. Valaki elvonul a tengerhez és kikapcsolja a mobilját, valaki tajt részegre issza magát és belehajítja más telefonját a Dunába.

 

Pottyondy szerint, ha a „fizetett fideszes provokátor leleplezi magát, és előre bejelenti, hogy tönkre fogja tenni a főhőst”, ahogy azt Magyar állította, akkor a legnagyobb ellenzéki párt vezetőjétől elvárható, hogy ne üljön fel a provokációnak.

Magyar Péter balhéjával a Híradó is foglalkozott:

Nyitókép: Pottyondy Edina / YouTube

 

#Belföld#pottyondy edina#magyar péter#dulakodás#balhé#lökdösődés#szórakozóhely#buli#tisza párt

Címlapról ajánljuk