Belföld

Dunába dobott telefon miatt is nyomoznak Magyar Péter ügyében

rtl.hurtl.hu

2024. június 24. 16:03

A Dunában köthetett ki az a telefon, amit lapinformációk szerint Magyar Péter vett el egy férfitól egy belvárosi szórakozóhelyen, miután összebalhéztak.

Nem csak a belvárosi szórakozóhelyen történt dulakodás miatt, hanem egy Dunába dobott telefon miatt is eljárást indított a rendőrség – írja az Index. A lap szerint pénteken hajnalban Magyar Péter egy szórakozóhelyen a tánctér szélén összeszólalkozott egy másik férfival. Ezután a másik férfi megfogta Magyar nyakát, majd elkezdődött a dulakodás: a feleket a biztonsági őrök választották szét.

Magyar Péter a Facebookon az eset után arról írt, hogy egy provokátor kamerázni kezdte a szórakozóhelyen, majd a vele levő fiatalokat is felvette. „Hiába kértük, hogy hagyja abba és a telefonjából törölje azokat a felvételeket, amiknek az elkészítéséhez sok fiatal nem járult hozzá, vagy legalább hagyja abba a filmezést. Miután a családomat és a gyerekeimet is a szájára vette, kikaptam a kezéből a telefont, aminek fizikai fenyegetés lett a következménye”. Az Index szerint a telefont Magyar a Dunába dobta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) azt írta a lapnak, hogy garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A sértetti feljelentés alapján a rongálás egy, a Dunában megtalált mobiltelefonra terjed ki – közölték.

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

#Belföld#magyar péter#dulakodás#duna#telefon#rongálás#szórakozóhely#balhé

Címlapról ajánljuk