Belföld

Túl van a műtéten a Vígszínházban megsérült színész

rtl.hurtl.hu

2024. június 22. 17:28

Jegercsik Csaba túl van a műtéten, a csuklótörésen kívül más komolyabb sérülés nem történt – közölte a Vámpírok bálja-társulat.

„Bíztató híreket kaptunk Jegercsik Csaba állapota felől, túl van a műtéten, a csuklótörésen kívül más komolyabb sérülés nem történt” – közölte a Vámpírok bálja-társulat szombat késő délután a Facebook-oldalán.

Mint arról beszámoltunk, péntek este baleset történt a Vígszínházban: több méter magasból zuhant le Jegercsik Csaba színművész, akit mentővel kellett kórházba szállítani. A baleset egy külső produkció előadásán történt, így a díszlet nem a színház tulajdonát képezi.

Az RTL-nek korábban elküldött közlemény szerint a PS Produkció Kft. 2024. június 21-én a Vígszínháztól bérelt épületben játszotta a Vámpírok bálja című musicalt. A baleset ellenére az előadást végül késéssel megtartották.

A társulat mostani posztjában hozzátette, a produkció részéről maximális támogatásukról biztosították Jegercsik Csabát, és felajánlották számára a teljes kártalanítást, valamint a rehabilitációban a segítségnyújtásukat, megtérítik a baleset miatt kiesett jövedelmét. „Jobbulást és gyors felgyógyulást kívánunk neki a PS Produkció és a Vámpírok bálja társulata nevében. Visszavárjuk az őszi előadásokra!

A baleset körülményeit és okait kivizsgáljuk, megerősítjük az előadás biztonsági és baleset megelőző intézkedéseket a hasonló esetek elkerülése érdekében

– zárták közleményüket.

Nyitókép: Róka László / MTVA / Bizományosi 

 

#Belföld#vígszínház#jegercsik csaba#sérülés#színház#műtét#színművész

Címlapról ajánljuk