Belföld

Baleset a Vígszínházban: több méter magasból zuhant le egy színész, mentővel vitték kórházba

rtl.hurtl.hu

2024. június 22. 7:18

A Telex cikke szerint egy 3-5 méter magas díszletről esett le Jegercsik Csaba.

Baleset történt a Vígszínházban a Vámpírok bálja című musical pénteki előadásán, amikor Jegercsik Csaba, a Professzort alakító színész leesett egy 2,5-3 méter magas díszletelemről a második felvonás elején, írja a Telex.

Az előadást azonnal megszakították, leeresztették a függönyt, és a nézők között is érdeklődtek, hogy van-e orvos.

Az előadás külső produkció volt, így a díszletek nem a befogadó színház tulajdonát képezik. Az eset után a színészt, aki nem a társulat tagja, mentővel szállították el. A Telex megkereste a színházat és a produkciót a baleset körülményei és a színész állapota felől érdeklődve, de választ nem kaptak.

Az előadást jegyző produkció szombaton közleményt adott ki Jegercsik Csabáról. Azt írták, a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, jegyzőkönyvet vettek fel.

A Nemzetiben is hasonló eset történt tavaly novemberben, igaz, akkor próbán sérült meg két színész, és nem előadás közben. Az ott lezuhant Horváth Lajos Ottó nemrég a Fókusznak adta első televíziós interjúját a baleset óta. Elmondta, mikor beszélt utoljára Vidnyánszky Attilával, bement-e már a baleset óta a Nemzetibe, és hogy a film egyik főszereplőjeként hogyan készül a Most vagy soha! bemutatójára. 


Nyitókép: RTL

#Belföld#vígszínház#leesett#színész#díszlet#jegercsik csaba

Címlapról ajánljuk