Belföld

Magyar Péter: sokan megkerestek a NER gazdasági hátteréből

rtl.hurtl.hu

2024. június 17. 19:37

Magyar Péter azt mondta, nem tudja, hogy mit akarnak, akik a NER-től keresték. Úgy véli, a Karmelitában érzik, hogy baj van.

Ami most következik, az nem fotelpolitizálás lesz, nem az fog történni, hogy hetente háromszor bemegyek az ATV-be kardigánban, és ott elemzősködöm. Egyébként az ATV-be nem megyek be többet – mondta Magyar Péter a Magyar Hangnak.

Magyar a választások után egy nappal otthagyta az ATV stúdióját, miután a tévés meghívásain összevitatkozott Rónai Egonnal. A Hangnak most azt mondta, hogy az egészet megrendelésre csinálták, hiszen a Megafonosok már két perccel a stúdióból való kivonulása után posztoltak az esetről. Rónai egyébként erre a vádra azt mondta, hogy tudomása szerint nem tőlük kapta Bohár Dániel (megafonos „influenszer”) a felvételt.


A Tisza Párt alelnöke arról is beszélt a Magyar Hangnak, hogy elég sokan megkeresték már a NER gazdasági hátteréből a választás utáni két napban, de nem beszélt velük, így nem tudja, mit akarnak „alkut, vagy védelmet kérnek”. Úgy véli, a Karmelitában érzik, hogy baj van, ezért konszolidációba kezdenek, ami szerinte nem a Fidesz erőssége. Úgy véli, a pártja két év múlva az országgyűlési választásokon akár kétharmadot is szerezhet.

Orbán Viktorról azt mondta Magyar, hogy a helyében elgondolkodna a visszavonuláson, szerinte az járna a legkisebb arcvesztéssel.

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

#Belföld#magyar péter#Karmelita#NER#tisza párt#atv

Címlapról ajánljuk