Belföld

Rónai Egon megszólalt Magyar Péter kirohanásáról

rtl.hurtl.hu

2024. június 15. 9:03

Rónai Egon egy kommentben reagált arra, hogy Magyar Péter kivonult az ATV stúdiójából. 

Rónai Egon péntek este a Facebook-oldalán egy kommentben szólalt meg Magyar Péter hétfői kivonulásával kapcsolatban. A Tisza párt alelnöke másfél perc után hagyta ott az ATV stúdióját az Egyenes Beszéd című műsorban:


Rónai Egon egy hozzászólásra válaszolva közölte, hogy „azt elfogadom, hogy kezdhettem volna gratulációval”. Ugyanakkor hozzátette, hogy szerinte Magyar Péter volt az, aki folytatta a kettőjük között kialakult vitát, amit ő kész lett volna lezárni:

Én azon a ponton lezártam a vitát, amikor azt mondja Magyar Péter, hogy el fogja olvasni: köszönöm, ennyit szerettem volna – ezt mondom. És nem én folytatom.

Magyar Péter a kivonulása után közölte, hogy a megafonos Bohár Dániel nem sokkal az adás után már „összevágott videót és posztot tett ki az oldalára” az esettel, felvetve annak a lehetőségét, hogy az ATV-től kapta meg a felvételt. Erre reagálva Rónai Egon közölte:

Tudomásom szerint nem tőlünk kapta Bohár a felvételt – bárki rögzítheti, szokták is, vágják is, nem is minden esetben jogszerűen.


Nyitókép: ATV

 

#Belföld#magyar péter#Rónai Egon#atv#kivonulás

Címlapról ajánljuk