Belföld

Ripost: Így üzent elhunyt édesapja Rubint Rékának a túlvilágról

rtl.hurtl.hu

2024. június 14. 8:37

Egy fotót posztolt Rubint Réka.

Rubint Réka édesapja 2019-ben hunyt el, a finteszguru remek kapcsolatot ápolt az apjával és a mai napig érzi a hiányát. Rubint az Instagramján azt írta, hogy az édesapja különleges égi jelekkel segíti őt az életben, még a tragédia után is.

Korábban például szarvasagancsokkal üzent neki.

Réka elmesélte, hogy édesapja aktív vadász volt, és kislányként gyakran kísérte el őt a természetbe. Egy futás során újabb szarvasagancsot talált, amit jelnek tekintett édesapjától.

Pár nappal ezelőtt Schobert Norbert felesége arról számolt be, hogy egy rókát látott az udvaron, amit szintén égi jelként értelmzett.

Amikor kislány voltam, apukámmal körülbelül heti két-három alkalommal mentünk a határba rókát nézni. Apukám már nincs velem, de mindig jelez

– írta Réka, aki hisz abban, hogy édesapja mindig vele van, és folyamatosan jelekkel kommunikál vele. A korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorit a Ripost lementette, itt nézhető meg a róka.

Réka korábban az RTL-nek elmesélte, hogy sok évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy Norbi azt tudja mondani neki, hogy „büszke vagyok rád”:

Nyitókép: RTL

#Belföld#rubint réka#elhunyt#apa#üzenet#túlvilág

Címlapról ajánljuk