Belföld

Deutsch Tamás: Magyar Péter náci tempót engedett meg magának

rtl.hurtl.hu

2024. június 12. 10:38

Magyar Péternek nincs helye a közéletben, és pihenésre van szüksége Deutsch Tamás szerint. 

Kiemelten foglalkozott Magyar Péterrel Deutsch Tamás a HírTV-nek kedden este adott interjújában, a Tisza párt alelnökének ATV-s kirohanásával, és az ott dolgozók felekezeti hovatartozását felemlegető Facebook-bejegyzésével. Deutsch kijelentette:

Amikor kényes kérdéseket tesznek fel valakinek egy televíziós stúdióban, akkor sem vetemedhet olyanra, hogy elszalad kirohan. Végkép nem gyakorolhat olyan náci tempót, mint amit Magyar Péter megengedett magának, hogy faji és vallási alapon listáz közszereplőket, újságírókat, a médiában dolgozó szakembereket.

Nem Magyar Péter az első, aki egy interjút félbeszakítva élő adásban hagyta el a tévéstúdiót, ezzel Pokorni, Németh Szilárd és Berki Krisztián nyomdokaiba lépett. Felidézünk néhány korábbi hazai esetet.

A Fidesz EP-listavezetője szerint „Magyar Péter kizárólag a gyűlölet és bántalmazás hangnemében tud megszólalni”, és „indulatos, megalázó, ledorongoló gyűlölet, és az egészen brutális verbális bántalmazás hangnemében” szól azokhoz, akik „akár csak egy milliméternyit nem értenek vele egyet”.  

Deutsch közölte, hogy normális ember olyat sem tesz, hogy titokban felveszi a saját feleségét, azzal zsarolja, majd nyilvánosságra hozza a felvételt a saját politikai karrierje építése érdekében. Hozzátette, „az ilyen embernek nincs helye a közéletben”, közölve, hogy Magyar Péternek „pihenésre van szüksége, ez jól látszik, szuboptimális mentális állapotban van”.

Magyar Péter: Szándékosan, tendenciózusan hazudott az ATV

Másfél perc után otthagyta az ATV stúdióját Magyar Péter hétfőn este. Az ATV-t a Fidesz házi televíziójának, vezérigazgatóját NER-lovagnak nevezte és listát is közzétett néhány dolgozóról. Ezért később elnézést kért.


Nyitókép: Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP EP-listavezetője készül leadni szavazatát az önkormányzati, európai parlamenti (EP-) és nemzetiségi választásokon a II. Kerületi Pitypang Utcai Általános Iskolában kialakított szavazókörben 2024. június 9-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

#Belföld#deutsch tamás#magyar péter#fidesz#tisza párt

Címlapról ajánljuk