Belföld

Pokorni, Németh Szilárd és Berki Krisztián nyomdokaiba lépett Magyar Péter

rtl.hurtl.hu

2024. június 11. 12:40

Nem Magyar Péter az első, aki egy interjút félbeszakítva élő adásban hagyta el a tévéstúdiót. Felidézzünk néhány korábbi hazai esetet.

Hétfőn az rtl.hu is megírta, hogy Magyar Péter és Rónai Egon az ATV Egyenes beszéd című műsorában már rögtön a beszélgetés elején úgy összeszólalkozott, hogy a Tisza Párt alelnöke elhagyta a stúdiót. A nézeteltérés amiatt alakult ki, hogy vajon hívták-e elégszer korábban a politikust az ATV-be, és a csatorna tulajdonosa, Németh Sándor befolyásolja-e a műsort.



A hazai közönség többször láthatott már hasonló jeleneteket, főleg ugyancsak az ATV-n. Az alábbiakban ezeket idézzük fel.

Pokorni Zoltán otthagyja Kálmán Olgát az ATV stúdiójában

Pokorni Zoltánt 2006 szeptemberében azóta a DK-hoz csatlakozó Kálmán Olga még műsorvezetői minőségében megpróbálta reagáltatni az MSZP-s Hiller István kérdésére.   Hiller arra volt kíváncsi, hogy Pokorni egyetért-e Orbán Viktor esztergomi kijelentéseivel, amelyekben többek között arról beszélt, hogy a népnek joga van az ellenállásra, a kormánynak pedig nincsen felhatalmazása megszorításokat tenni. A kérdést rezignáltan hallgató Pokorni nem értette, hogy miért kellene reagálnia erre, azt mondta, hogy szívesen vitatkozik aktuális kérdésekről, de blődségekkel és blöffökkel nem foglalkozik, majd kiment a stúdióból:

Németh Szilárd otthagyja a Szabad szemmel stúdióját

2016-ban a menekültáradat kezelése kapcsán felvetődött kvótarendszerről szóló népszavazásról vitázott egymással Szigetvári Viktor, az egykori Együtt elnöke és a fideszes Németh Szilárd. A hajdani rezsibiztos a műsor vége felé azért hagyta el a stúdiót, mert Szigetvári Viktor gúnyosan arra utalt, hogy Némethék értelmezésében biztosan nemcsak a Brüsszeli büroktraták embere, hanem a zsidóké is.

SzV: Mondja csak ki, hogy a terrorista vagyok. Meg biztos a zsidók képviselője is vagyok.

NSz: Kikérem magamnak ezt, kikérem magamnak. Ha azt szeretné, hogy most egymás mellett üljünk, akkor most vonja ezt vissza.

SzV: Dehogy vonom vissza

– kezdődött a Németh Szilárd kivonulásához vezető párbeszéd.

A jelenet 30:45-től kezdődik.

Berki Krisztián otthagyja Rónai Egont

Nemcsak Magyar Péter hagyta ott Rónai Egont, hanem Berki Krisztián is. A 2022-ben elhunyt magyar celeb 2019-ben még főpolgármester-jelöltként arra hivatkozva viharzott ki a stúdióból, hogy úgy érzi, hogy nem kedveli őt a műsorvezető, amiért ő a Fradinak szurkol.


Egy másik alkalommal Berkinek a faképnél hagyott fél szerepében is része volt egy kivonulásban, miután a Life TV-ben úgy beszólt műsorvezetőtársának vezető Szabó Dórinak, hogy utóbbi elhagyta a stúdiót

Honnan a francból tudnád te, hogy mi a helyes és mi a helytelen, ha nincs gyereked?

– indította el a lavinát kérdésével Berki Krisztián.


 

#Belföld#magyar péter#pokorni zoltán#atv#stúdió#kirohanás#berki krisztián#kálmán olga#németh szilárd#tévé

Címlapról ajánljuk