Belföld

Fekete-Győr András elindul a Momentum elnökségéért

rtl.hurtl.hu

2024. június 10. 14:10

Donáth Anna bejelentése után rögtön bejelentkezett a tisztségért.

Fekete-Győr András Donáth Anna lemondása után nem sokkal bejelentette a Facebook-oldalán, hogy elindul a Momentum elnöki tisztségéért a következő tisztújításon. Fekete-Győr bejegyzése szerint erre a vasárnapi választási eredmény miatt van szükség, amely a párt történetének mélypontját jelenti. A jelenlegi elnökség tagjai levonják majd a megfelelő következtetéseket, és innentől mindenkinek a jövővel kell foglalkoznia – teszi hozzá az egykori pártelnök.

Világos, közérthető ajánlattal és következetes politizálással fogjuk visszaszerezni a választók széles tömegeinek bizalmát. A Momentum az EP-választáson 3,7 százalékot kapott. Ez pontosan 3,7 százalékkal több, mint amennyi választónk volt, amikor megalapítottuk a pártot. Nem félek a kihívástól

– olvasható Fekete-Győr posztjában, amelynek a végén arról is beszél, hogy „június 9-e egy forradalmi nap volt, de a szabadságharc csak most veszi kezdetét”.

„Az elkövetkező két évben sorsdöntő küzdelmek sora vár a változást akaró magyarok és Magyarország iránt valóban elkötelezett közösségekre. Mi ezekben a küzdelmekben részt fogunk venni, mert felelős kormányt csak egy sikeres szabadságharc adhat majd Magyarországnak. Nekünk pedig ez a célunk, nem más, és nem kevesebb” – tette hozzá a Momentum politikusa.

Nyitókép: Bruzák Noémi / MTI

#Belföld#fekete-győr andrás#momentum#donáth anna

Címlapról ajánljuk