Belföld

Magyar Péter túl van a drogteszten

rtl.hurtl.hu

2024. június 6. 16:57

Magyar Pétert azzal támadják, hogy kábítószereket fogyaszt, ezért drogtesztet végeztetett magán. A Tisza Párt EP-listavezetője továbbra is arra kéri Deutsch Tamást és Rogán Antalt, hogy kövessék a példáját.

„Kedves Deutsch Tamás, Kedves Rogán Antal. Én már túl vagyok a drogteszten. Holnapra az egyiknek már kész is az eredménye” – írja csütörtöki Facebook-bejegyzésében Magyar Péter, a Tisza Párt EP-listavezetője.

Mivel kormánypárti kiadványok éppen azzal támadják, hogy drogos, Magyar Péter hétfőn bejelentette, hogy csütörtökön drogtesztet végeztet magán, az eredményt pedig nyilvánosságra hozza szombatig. Posztjában Magyar felszólította Deutsch Tamást, a Fidesz európai parlamenti listájának vezetőjét és a kormány tagjait, hogy tegyenek ők is ugyanígy.

Ti már voltatok a laborban? Mikor hozzátok nyilvánosságra az eredményeket? Ha nem hozzátok nyilvánosságra, mindenki tudni fogja az okát…

– szúrt oda az ellenzéki politikus.

Magyar korábban jelezte, véleménye szerint a politikusokat is megilleti a magánélethez való jog, így ő nem fog mások magánéletében vájkálni, velük kapcsolatos információkat nyilvánosságra hozni. „Még akkor sem, ha a Fidesz ócska, aljas, hazug propagandájának természetesen senki magánélete nem szent” – tette hozzá.


Nyitókép: Koszticsák Szilárd / MTI

#Belföld#magyar péter#drogteszt#ep-választás#deutsch tamás#rogán antal

Címlapról ajánljuk