Belföld

Magyar Péter hajlandó drogtesztet végeztetni magán, erre kéri Deutsch Tamást is

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. június 3. 13:04

Mivel kormánypárti kiadványok éppen azzal támadják, hogy drogos, Magyar Péter bejelentette, hogy csütörtökön drogtesztet végeztet magán, az eredményt pedig nyilvánosságra hozza szombatig.

A kormánypárti kiadványok egyebek mellett azzal támadják Magyar Pétert, hogy drogokat használ, amire hétfőn a Facebookon reagált az ellenzéki politikus.

Azt írta, hogy Rogán Antal „a propaganda és a titkosszolgálatok korlátlan uraként” három hónapja póbálja őt lejáratni, és most éppen „a fideszes bulvármédia legmélyebb bugyraiban éppen azt terjesztik, hogy én drogos lennék”.

Erre az állításra válaszul Magyar Péter bejelentette, hogy csütörtök reggel drogtesztnek veti magát alá, és a vizsgálat eredményét nyilvánosságra hozza szombatig. Posztjában Magyar felszólította Deutsch Tamást, a Fidesz európai parlamenti listájának vezetőjét és a kormány tagjait, hogy tegyenek ők is ugyanígy.

Én eddig semelyik politikus magánéletében nem vájkáltam, mert a Tisza Párt álláspontja szerint, mindenkit megillet a magánélet szentsége, de ha a Fidesz és személy szerint Rogán Antal úgy kívánja, akkor ezen tudok változtatni

– zárta posztját Magyar Péter.


Nyitókép: Nagy Attila Károly / rtl.hu

#Belföld#magyar péter#deutsch tamás#kábítószer#drogteszt#európai parlamenti választás 2024#Európa

Címlapról ajánljuk