Belföld

Kál fideszes polgármestere szerint ártott a kampányának Győzike

rtl.hurtl.hu

2024. június 3. 20:50

Marics Peti menedzsere pedig elmondta, hogy az énekes felhívta Győzikét, aki megmagyarázni nem tudta a könnyelmű ígérgetést, viszont bocsánatot kért miatta.

„Hideg zuhanyként érte” Kál polgármesterét, a fideszes Morvai Jánost az, hogy Győzike a faluban tartott gyereknapi rendezvényen azt ígérte a kicsiknek: ha újraválasztják, akkor elhozza nekik a faluba a Valmar énekesét, Marics Petit. Morvai a Blikknek azt mondta: „Szó sem volt arról, hogy Gáspár Győző ilyen kampányolásba kezd, eszembe sem jutott ilyen” – mondta.

Így folytatta:

Nem erre kapott megbízást, a szerződés megkötésekor viszont nem voltam jelen. A rendezvény előtt beszéltünk néhány percet, de ilyesmi akkor sem került szóba. Műsorvezetés, főzőverseny zsűrizése, ennyi lett volna a feladata. Már tizennégy éve vagyok polgármester, szerintem eleget letettem az asztalra, nincs ilyen támogatásra szükségem.


Arra a kérdésre pedig, hogy vajon hány plusz szavazatot hozhat neki a hétvégi választáson a kéretlen reklám, úgy felelt, „ez semennyit, inkább elvesz belőle”. A lap szerint a helyiek közül sokan felhúzták magukat Győzikén, többen úgy vélik, hogy előre megbeszélt eseménysorról volt szó a gyereknapon.

Marics menedzsere, Varga-Szilágyi Zsolt pedig azt nyilatkozta: „Ahogy eddig, úgy ezután is határozottan távol tartjuk magunkat a politikától. Semmiről nem volt tudomásunk, ami ott elhangzott, elképedtünk, hogy ez megtörténhetett. Peti felhívta Győzőt, aki semmilyen értelmezhető magyarázatot nem tudott adni arra, miért mondott ilyeneket. Bocsánatot kért Petitől, és tisztázták, hogy ilyen soha többet nem fordulhat elő”.

Nyitókép: RTL

#Belföld#győzike#gyereknap#kampány#választás 2024#polgármester

Címlapról ajánljuk