Belföld

Győzike: ha nyer a polgármester, elhozom a faluba a Marics Petit

rtl.hurtl.hu

2024. június 2. 20:14

Gáspár Győző egy gyermeknapi rendezvényen azt ígérte, ha újra megválasztják a helyi polgármestert, elhozza a gyerekeknek a faluba a Marics Petit. A Valmar énekese is reagált.

Gáspár Győző, alias Győzike Kál községben járt a gyereknapi rendezvényen, ahol Morvai János független polgármester mellett kampányolt – derül ki a Hadházy Ákos által megosztott, az eseményen készült videóból. A felvétel szerint a nyíltan fideszes celeb azt ígérte a közönségnek:

ha újra megválasszák a polgármestert, akkor elhozza nekik a faluba Marics Petit.


A gyerekek hangosan örültek a hírnek, ez a videón is hallható. „A dolog azon kívül, hogy visszataszító, amúgy törvénytelennek is tűnik több szempontból is” – kommentálta a videót Hadházy Ákos. A felvételen egyébként a celeb ezután arról kezdett mesélni, hogy ők amúgy nagyon jóba lettek a Valmar énekesével egy forgatáson, sőt arról is beszélt, hogy Salgótarjánban egy házban laknak.

Marics Peti hozzászólt Hadházy videójához, ő ezekre kicsit másképp emlékezik:

Ez miafaszom xddddd nyilvan semmit nem tudtam errol Gyozi szedd mar ossze magad miert kell belekeverni tudtom nelkul politikai dolgokba? Hulyesegeket ne mondjal mar hogy egyutt lakunk meg hogy hova viszel mert az emberek elhiszik.

Gáspár Győző január 4-én ünnepelte 50. születésnapját, és örömmel újságolta, hogy ebből az alkalomból még Novák Katalin volt köztársasági elnök és Szijjártó Péter külügyminiszter is felköszöntötte. Később kiderült, hogy a kormánypárti celeb meghívta születésnapjára a politikusokat, akik a meghívás elutasítása mellett köszöntötték fel a Romantic frontemberét.

A Házon kívül korábban szakértőkkel járt utána, mi lehet a kormánypárt célja a roma celebekkel:


Nyitókép: Nagy Attila Károly / rtl.hu

#Belföld#győzike#Marics Peti#fidesz#polgármester#hadházy ákos#Videó

Címlapról ajánljuk