Belföld

Menczer Tamás a Vodafone-ról és Rogánról: Nem tudom, miről beszél Magyar Péter, de egy hazudós ember

rtl.hurtl.hu

2024. június 1. 15:08

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója nem válaszolt kérdésünkre, mely szerint tényleg azért vette meg az állam a Vodafone-t, hogy megszerezzék az emberek adatait.

Magyar Péter nemrég azt mondta a Partizánban, hogy korábban Rogán Antal elárulta neki: a Vodafone-t nem üzleti okokból, hanem az emberek adatainak megszerzése érdekében vették meg. Kollégánk a Békemeneten kérdezte meg Menczer Tamástól, hogy meg tudja-e cáfolni, vagy erősíteni ezt az állítást.

Ő azt válaszolta: „Meglepett a kérdésével. Nézze, itt vagyunk a Békemeneten, ahol a békepártiak megmutatják az erejüket. Kit érdekel most Magyar Péter? Engem biztos nem”. Ezután azt üzente „Magyar Péternek és a háborúpárti baloldalnak, hogy június 9-én le fogjuk győzni őket”.

Kollégánk ekkor ismét feltette az eredeti kérdését, ám Menczer másodszorra sem válaszolt arra. „Nem tudom, miről beszél” – mondta. Majd hozzátette, hogy „Magyar egy hazudós ember, úgy általában”. Szerinte arról is hazudott, hogy nem akar politikai pályára lépni, valamint arról, hogy nem „külföldről irányítják és finanszírozzák”, és arról is, hogy a családját védi, mert valójában „terrorizálta családját” és „tönkretette feleségét” a kiszivárogtatott hangfelvétellel.

Hosszabb tudósításunkat a Békemenetről itt olvashatják.

Nyitókép: Facebook / Menczer Tamás

#Belföld#Menczer Tamás#magyar péter#rogán antal#vodafone#felvásárlás#békemenet#vád

Címlapról ajánljuk