Belföld

„Undorító stílusban kívánja a halálomat” – feljelentette a zaklatóját Marjai Judit

rtl.hurtl.hu

2024. június 1. 9:30

Az egykori modell szeretné, ha ez a személy többé senkit nem bánthatna.

Marjai Judit feljelentést tett zaklatója ellen, aki egy éve különböző álneveken rágalmazza és életveszélyesen fenyegeti őt közösségi oldalain. Az egykori modell szerint zaklatója durva, közönséges stílusban kommentel, és alaptalan rágalmakat terjeszt róla. Az ügy a rendőrséghez került, és Marjai reméli, hogy a zaklatója börtönbüntetést kap.

„Nagyon alpárian, ocsmányan, közönségesen és ellenszenves stílusban kommentel folyamatosan az oldalaimon különböző neveken, ami elborzaszt. Azt sem tudom, hogy férfi vagy nő, mert több néven vannak fent profiljai. Olyan alaptalan rágalmakat ír, hogy emberkereskedő, szabadkőműves és Rotary Club-tag vagyok. Nem is értem, honnan vesz ilyeneket” – mondta a Blikknek az egykori modell, aki arról is beszélt, hogy sokszor életveszélyes fenyegetéseket is kap.

Undorító stílusban kívánja a halálomat. Volt, hogy írtam neki üzenetet, a válaszaiban nem volt ocsmány a stílusa, azt magyarázta, megérdemlem, amit ír nekem

– tette hozzá Marjai Judit.

Marjai célja, hogy zaklatója befejezze a virtuális zaklatást és felhívja a figyelmet az online bántalmazás elleni fellépés fontosságára. Arra bátorít mindenkit, hogy ne hagyja magát, különösen a fiatalokat, akik a leginkább érintettek a bullyingban. Hangsúlyozza, hogy az ilyen zaklatást nem szabad tovább tűrni.

Beláttam, hogy tennem kell valamit. Nem félek tőle, bátor nőnek tartom magam, ezért is szállok szembe vele. Azért lépek a tettek mezejére, mert ezt nem lehet hagyni! A rendőrséghez fordultam, megtettem a szükséges lépéseket, folyamatban van az ügy. Utánanéztem, hogy ez a nagy nyilvánosság előtt történő rágalmazás és életveszélyes fenyegetés 1-3 évig tartó börtönbüntetéssel is járhat

– mondta Judit, aki a Reggeliben a Met-gála ruháit elemezte nemrég:

Nyitókép: Reggel

#Belföld#marjai judit#zaklatás#modell

Címlapról ajánljuk