Belföld

Karácsony és Dobrev kampánybuszán élcelődött Vitézy Dávid

rtl.hurtl.hu

2024. május 30. 17:14

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt arról is beszélt, hogy a körút után a holnapi főpolgármester-jelölti vitán is előzni tervezi ellenfelét.

Vitézy Dávid az Instagramon üzent Karácsony Gergelynek, akivel péntek este személyesen is leül vitázni a Partizán műsorában. A főpolgármester-jelölt azt írta a jelenlegi városvezetőnek, akinek arcát egy kampánybuszon vette észre:

Szép a közös buszod a [Dobrev] Klárával, Gergő! Holnap már nem csak a körúton előzlek titeket: főpolgármester-jelölti vita péntek este, élőben a Partizánon!

Ahogy megírtuk: egyre több helyről lehet azt hallani, hogy Szentkirályi Alexandrát visszalépteti a Fidesz Vitézy Dávid javára. Úgy tudni, hogy a végleges döntést a Békemenet napjára, azaz június elsejére hozzák meg.

Az RTL Híradó riportja szerint ebben az esetben fej-fej mellé kerülne Vitézy Karácsonnyal, majdnem ugyanannyian szavaznának rá – legalábbis a Medián közvéleménykutató szerint. Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója azonban ma azt mondta, nem tud olyan forgatókönyvről, hogy visszaléptetnék Szentkirályi Alexandrát. Karácsony Gergely szerint mindegy mi történik, ő nyer. Vitézy Dávid magát tartja az egyetlen esélyes kihívónak:


Nyitókép: Vitézy Dávid / Instagram

#Belföld#választás 2024#vitézy dávid#főpolgármester#vita#karácsony gergely#dobrev klára#budapest#Szentkirályi Alexandra#fidesz

Címlapról ajánljuk